Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksualno zlostavljanje

Harvey Weinstein predat će se policiji

Harvey Weinstein
Foto: Reuters/PIXSELL
25.05.2018.
u 08:33

Weinstein se našao na udaru niza optužbi za seksualno zlostavljanje

Hollywoodski mogul Harvey Weinstein trebao bi se predati policiji zbog optužbi o seksualnom zlostavljanju, javljaju američki mediji, prenosi BBC.

Weinstein se našao na udaru niza optužbi za seksualno zlostavljanje, uključujući više poznatih glumica.

Riječ je o jednom od najvećih takvih skandala u povijesti Hollywooda, nakon kojeg je pokrenuta kampanja Me Too u znak podrške žrtvama seksualnog zlostavljanja.

Pohotni Weinstein nudio je seksualne usluge i Angelini Jolie i Gwyneth Paltrow:

Harvey Weinstein
1/10

Komentara 2

HT
Hvala ti Bože jer nisamHDZovac
22:33 24.05.2018.

Nikad nisam vidio ružnijeg levana, osim Stazića možda.

DU
Deleted user
07:46 25.05.2018.

lik je vjerojatno napastvovao te zene, ali zasto su te zene tek kad su postale popularne i kad su unovcile te preporuke koje su dobilie nakon sexa s nekim postale glasne i tuzeli te likove? i dali su one postale suucesnice u sexualnom zlostavljanju jer nisu na vrijeme prijavile to zlodjelo i time omogucile tom liku da zlostavlja i druge? i na kraju dali bi te zene ako bi im se svidio lik koji im se nabacuje i njega prijavile?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije