Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuđi život

Harun sasvim poludi kada sazna da je Džihan osoba 
s kojom je Ajše u vezi

Tuđi život
02.07.2016.
u 13:33

Gospodin Rahmi ima plan kako će zaustaviti Ozana; s Burhanom organizira njegovu otmicu i priređuje lažni nalaz koji će Ozana strpati u kliniku za duševne bolesti.

PONEDJELJAK

Gospođa Mahide kaje se što je krila Ajše istinu o njenoj majci. Hazal je odlučila dati svome dečku 150.000 lira kako bi platio snimanje spota. Bliži se Džihanov rođendan i Ajše mu priprema zabavu iznenađenja na kojoj ga želi upoznati sa svojim bratom Harunom. Denizu je otac Burhan osnovao kompaniju. Harun je shrvan jer mu Dilara ne želi oprostiti. Gospođa Mahide je tužna jer je zbog njene pogreške Harun posumnjao da je Demir njegov sin. Kada Dilara odluči ovlastiti Ozana da upravlja njezinim dionicama u tvrtki, sve kreće nizbrdo. Ozan se želi osvetiti obitelji i u igru još ubacuje Džandan. Daje joj punomoć za upravljanje dionicama. Dok Ozan slavi s Džandan, Džihan je odlučio podići cijeli Istanbul na noge da bi ga pronašao. Ne može mu oprostiti izdaju. Džihan se ne pojavi na svojoj rođendanskoj proslavi, čime je Ajše duboko povrijeđena. Gospodin Rahmi ima plan kako će zaustaviti Ozana; s Burhanom organizira njegovu otmicu i priređuje lažni nalaz koji će Ozana strpati u kliniku za duševne bolesti. Uvjerio je Džihana da je Ozan na odmoru.

UTORAK

Dilara želi odustati od proglašenja Ozana neuračunljivim, ali je Rahmi razuvjeri. Džihan saznaje da Ozan svoje dionice nije prodao Džandan, nego joj je samo dao punomoć za vođenje. Džandan je uvjerena da je vlastita obitelj otela Ozana nakon što joj se Rahmi javio na njegov mobitel. Hazal saznaje kako Ozan i Džansu imaju udjele u obiteljskoj kompaniji, dok su nju potpuno zanemarili. Bijesna je i povrijeđena. Želi otići od kuće, ali je u posljednjem trenutku Sevinć razuvjeri. Dilara zaprijeti Džihanu neka ne dolazi u vilu ako je misli svaki put vrijeđati. Džihan se trudi kako bi mu Ajše oprostila. Ispriča joj zašto nije mogao doći na vlastitu proslavu. Dilara s malim Demirom odlazi u bolnicu zbog temperature. Sevinć sve to javlja Mahide pa i Harun odmah odjuri u bolnicu. Demirovo stanje ih ponovo zbliži pa se Dilara i Harun pomire.

SRIJEDA

Hazal je financirala snimanje glazbenog spota dečka Ozgura. Ljubav između Deniza i Džansu ponovno cvate. Ozkan sazna da je Denizov otac bivši zatvorenik i kriminalac pa se počinje brinuti za Džansu. Džihanovo veliko iznenađenje za Ajše ponovno će ih zbližiti. Ajše ga zamoli da odu nekoliko dana zajedno na odmor. Džihan joj udovolji pa odlaze u Alanyju. Dilara se zabrine za Hazal jer nije spavala kod kuće. Embre zaprijeti Hazal kako će reći Džihanu na što je potrošila svoj novac. Ozkan izvodi Sevinć koja je i dalje uvjerena kako je on imućan poslovni čovjek. Džihan se ljuti na Hazal jer su na internetu osvanule fotografije na kojima ona grli nepoznatog dečka. Ozgur sa svojim prijateljima pretuče Embreha.

ČETVRTAK

Ozan se napokon probudio i u potpunom je šoku jer ne zna gdje se nalazi ni zašto je u bolnici. Harun je neopisivo sretan što se pomirio s Dilarom i odlazi kući kako bi o tome obavijestio gospođu Mahide. U tom trenutku oboje uočavaju fotografiju na tabletu koja će im slediti krv u žilama. Mahide i Harun su u potpunom šoku i ne mogu vjerovati što su upravo vidjeli. Harun poludi kada sazna da je Džihan osoba s kojom je Ajše u vezi. Zbog toga odlazi u hotel u kojem odsjedaju Ajše i Džihan. Džihan je u šoku kada saznaje da je osoba koju je Ajše predstavljala i tretirala kao svoga starijega brata zapravo Harun. Džihan povjeruje da je sve to zamka u koju je upao i da je Ajše dio nje. Uvjeren je da Ajše laže. Ajše je potpuno shrvana. Harun i gospođa Mahide također misle da je riječ o zamci. Vjeruju da je Džihan iskoristio Ajše kako bi isplanirao svoju osvetu Harunu. Harun i gospođa Mahide nastoje uvjeriti Ajše da izbaci Džihana iz svoga života. Ajše se nalazi između dvije vatre.

PETAK

Burhan posjećuje Džandan i želi se s njom udružiti kako bi se zajedno osvetili Džihanu. Dilarina majka je pretrpjela moždani udar pa ona mora hitno otići u Ameriku. Keriman uzima Ozanu mobitel i u njegovo ime dopisuje se sa Sevinć. Ucjenjuje Ozkana i traži od njega novac kako ga ne bi raskrinkala pred Sevinć. Čim sazna kako je Dilara morala hitno otići u Ameriku, Keriman koristi priliku i odlazi u vilu. Mahide posjećuje Ajše i pokušava utjecati na njenu odluku o pomirenju s Džihanom. Deniz priredi Džansu romantično iznenađenje. Džihan se brine za sina jer već danima nije čuo za Ozana. Kako bi malo raspoložio Hazal, odluči i njoj dati 10% dionica kako bi imala jednak udio kao Džansu i Ozan. Nakon što sazna da je Dilara otputovala u Ameriku, Harun organizira otmicu svoga sina Demira. Dokazao je Rahmijevu nevinost i on izlazi iz zatvora. Hazal izradi spomenar sa slikama iz djetinjstva i pošalje ga Dilari moleći za oprost. Džandan saznaje da se Harun nalazio s Dilarom i bijesna je jer joj je to zatajio. Džansu se počinje sviđati dečko čija je majka dobila Nurajino srce. Ozkan je odlučio ukrasti skupocjeni automobil koji je vlasnik donio na popravak u automehaničarsku radionicu njegova prijatelja. Uz Džihanovu intervenciju Hazal se vraća u školu.

>> Zbog uloge Ozana postao sam slavan, ali meni su i dalje na prvom mjestu moji bubnjevi

Komentara 4

AO
admini_obrišite_si_mami
17:00 02.07.2016.

wtf?!

OS
osica
17:41 02.07.2016.

Bože,nastupila je do sada najžešća sezona kiselih krastavaca, kad nam večernjak priča tursku sapunicu onako zbrda zdola.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:18 02.07.2016.

s brda s dola..... događaji nabacani koji su se dogodili prije 2-3 epizode kao i oni od prije 20-30 epizoda.... Strava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije