Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAVNI JADI

Harry Styles bi ozbiljnu vezu, a Kendall Jenner se ne da

Kendall Jenner
Foto: Reuters
1/2
10.09.2016.
u 14:08

Kruži glasina da što je ona hladnija prema njemu, to je on zagrijaniji za nju.

U svijetu celebritija Kendall Jenner i Harry Styles pašu si kao lonac i poklopac, ali njima se izgleda ne žuri da učvrste svoju priliično labavu vezu.

Vijest o novom zatopljavanju odnosa veze supermodela i pjevača odjeknula je nakon jedne vrele noći u Los Angelesu, ali još nije stigla službena potvrda o ozbiljnijim planovima ovog dvojca.

Prema izvorima bliskim paru, holivudskim alapačama, da se izjasnimo preciznije, gospođica Jenner je prilično ambivalentna po tom pitanju, što se sviđa prvom glasu One Directiona, koji ne voli kad ga sporotni spol salijeće. Štoviše, ide glasina, što je ona hladnija prema njemu, to je on zagrijaniji za nju.

Dapače, veli upućeni, Styles ne bi imao ništa protiv da učvrste svoju vezu.

Možebitne zaruke, ili čak brak, bili bi pozdravljeni u svijetu sakupljača celebrity vijesti. Jenner je ionako priča sama za sebe. Otac joj je bivši olimpijski pobjednik, desetobojac Bruce Jenner, odnosno Caitlyn otkako je lani promijenio spol. Uz to, ona je po majci i polusestra  Kourtney, Kim, Khloé i Robu Kardashianu.

Harry Styles je s druge strane član boy banda One Direction i hodao je s Taylor Swift. I hvata ga trema prije javnih nastupa pa zna povraćati prije nego li se uspne na pozornicu.

>> Kylie Jenner slavi rođendan u velebnoj vili Zlatka Marića

 

Komentara 1

NI
Nik123
16:20 10.09.2016.

Novinaru, tebe stvarno nije sramota napisati ovako nesto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije