Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGOVORIO O ARCHIEJU

Harry se javio iz Kalifornije: 'Nije tako loše, ali ovo su čudna vremena'

Princ Harry i mali Archie
Foto: Instagram
1/4
17.04.2020.
u 07:00

Sljedeći mjesec sin princa Harryja i bivše glumice Meghan Markle, Archie, napunit će godinu dana.

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle uslijed pandemije koronavirusa preselili su iz Kanade u Sjedinjene Američke Države, točnije u Los Angeles, Kaliforniju s 11-mjesečnim sinom Archiejem koji će sljedeći mjesec proslaviti prvu godinu života.

Vojvoda od Sussexa je proteklog vikenda o svom vremenu u izolaciji izvijestio kroz video poziv s roditeljima i skrbnicima u Ujedinjenom Kraljevstvu koji se brinu za kronično oboljelu djecu. Tako je u razgovoru s dvoje roditelja i medicinskom sestrom jedne od najdugovječnijih humanitarnih organizcija WellChild, piše People.

Princ Harry i mali Archie
1/17

- Postoji vraški puno pozitivnosti koja se događa istovremeno i moći imati toliko vremena s obitelji jednostavno te tjera da se zapitaš "Osjećam li se krivo što imam toliko vremena za obitelj?" Moraš slaviti te trenutke u kojima se valjaš na podu histerično jer možda pola sata poslije ili dan poslije, doći će obaveza s kojom se moraš suočiti i nećeš moći pobjeći od nje - objasnio je Harry koji redovito donira preko deset godina organizaciji WellChild

Obratio se skrbnicima i roditeljima teško oboljele djece rekavši im da su oni super-roditelji zbog suočavanja s ogromnim pritiskom te da to nikada ne smiju zaboraviti.

- Ne mogu ni zamisliti koliko vam je teško. Imam 11-mjesečno dijete i dosta je! - rekao je Harry o sinu Archieju.

Kad su ga priupitali kako se nosi sa situacijom, Harry je bio iskren.

- Nije toliko loše. Mislim da su ovo definitivno čudna vremena - svi doživljavaju istu stvar na drugačiji, jedinstven način. Ali što ovo bude duže trajalo, mislim da će biti teže za svakoga od vas. Sve je u moralu. Ako vam je moral gore, probudiš se ujutro i pomisliš "Odlično, novi dan, cijela obitelj je tu. Što ćemo raditi?" i naravno...tu je i onaj strah što se može zaista dogoditi, ali je toliko toga izvan naše kontrole i jednostavno shvatiš koliko smo mali na velikom planu - poručio im je Harry.

Podsjetimo, već dugo se nagađa kada će supružnici Meghan Markle i princ Harry prvi put zajedno nakon Megxita sjesti pred kamere i reći javnosti sve što ih je ikada zanimalo oko odlaska s kraljevskog dvora.

Poznate Hrvatice u karanteni ne nose šminku i dobro im stoji.

Šuška se kako im se ponudila basnoslovna cifra za intervju bez odbijenih pitanja, a iznos o kojem se radi je, ni više ni manje, 1 milijun dolara, objavio je prošlog tjedna PageSix.

U usporedbi s istim potezom prinčeve majke Diane kada je pričala s BBC-jevim Martinom Bashirom u studenom 1995., ovaj par je na dobrom putu da zarade lovu do krova na račun svoje pojave. U siječnju su već počele kolati informacije kako će prvi intervju dobiti kraljica talk-showa Oprah Winfrey, a onda se počelo i pričato o Ellen Degeneres, s kojom je Meghan privatno dobra i podržala je mnoge njezine akcije i medijske istupe. Stručnjaci za odnose u Kraljevskoj obitelji tvrde da nakon finaliziranja Megxita, bivši kraljevski par je očajan za novcem, a još su i u potrazi za domom u Malibuu gdje cijene kuća sežu i do nekoliko milijuna dolara. Tu je još i osiguranje čiji trošak iznosi više od 2.5 milijuna dolara (oko 17.3 miljuna kuna), od kojih će im, kako je rekao, princ Charles donirati dva milijuna dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije