Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAKOPALI SJEKIRE?

Harry odgodio povratak u Ameriku nakon razgovora s bratom i ocem

Funeral of Britain's Prince Philip in Windsor
Foto: POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/8
19.04.2021.
u 09:43

Očekuje se da će se zaraćena braća ponovno sastati na ljeto kada će u palači Kensington otkriti novi kip princeze Diane. Upućeni se nadaju da će događaj 1. srpnja, u znak sjećanja na 60. rođendan njihove majke, pomoći izliječiti njihov odnos.

Princ Harry možda će odgoditi povratak u Los Angeles kako bi u srijedu ostao za kraljičin rođendan, pišu britanski mediji.

Vojvoda od Sussexa rezervirao je otvoreni let za SAD, što znači da bi se mogao vratiti nakon što njegova baka napuni 95 godina.

Inače, Harry je nakon sprovoda princa Philipa dva sata razgovarao sa svojim starijim bratom, princem Williamom. Navodi se kako su Harry i William razgovarali s ocem Charlesom, što bi moglo značiti kako će doći do rješavanja problema između braće. 

Očekuje se da će se zaraćena braća ponovno sastati na ljeto kada će u palači Kensington otkriti novi kip princeze Diane. Upućeni se nadaju da će događaj 1. srpnja, u znak sjećanja na 60. rođendan njihove majke, pomoći izliječiti njihovu vezu.

Izvori s britanskog dvora kazali su za Daily Mail kako je upravo to ono što je želio pokojni princ Philip. 

Podsjetimo, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa optužili su kraljevsku obitelj za institucionalni rasizam tijekom 90-minutnog intervjua prošlog mjeseca i tvrdili su da je jedan član obitelji, a ne kraljica ili princ Philip, ispitivao kakve će boje biti koža njihova sina Archieja.

Međutim, prošlog tjedna objavljeno je da je William kratko razgovarao sa svojim bratom telefonom. Posljednji put braću su zajedno vidjeli u javnosti 9. ožujka prošle godine kada su prisustvovali službi Commonwealtha u Westminsterskoj opatiji.

VIDEO: Kraljičin suprug princ Philip ispraćen na posljednji počinak

 

Ključne riječi

Komentara 15

MN
maja-n
10:42 19.04.2021.

Harry, trebaš cijeniti obitelj iz koje si potekao. Ona osoba koja ne cijeni obitelj svojeg partnera, ne cijeni ni svog partnera.

Avatar crazy_bat
crazy_bat
11:02 19.04.2021.

Zašto bi bio rasizam upitati kakve će boje kože biti dijete mulatkinje i bijelca? Hoćemo li se sada, u ime političke korektnosti, praviti daltonistima?

VU
VučedolacHrvat
11:33 19.04.2021.

Do kad nas više mislite maltretirati s ovim incestnim snobovima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije