Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trošio je u prvoj polovici 2020

Harry je nakon smrti majke Diane naslijedio vrtoglavu svotu! Isplivalo je koliko je točno dobio

Foto: Profimedia
1/26
10.03.2021.
u 10:21

Osim Harryju i Williamu, Diana je dio novca nakon smrti namijenila i svom batleru Pauli Burrellu, a nešto je naslijedilo i sedamnaestero kumčadi.

Harry i Meghan u intervjuu s Oprah otkrili su puno toga o životu nakon što su odlučili otići iz Britanije i prestati biti dio kraljevske obitelji. 

– Moja mama Diana bila bi danas ljutita na nas i bila bi tužna, ali bi i razumjela. Htjela bi samo da smo sretni. Zbog nje smo si ustvari ovo i mogli priuštiti – kazao je Harry u intervjuu pritom misleći na to da ga je obitelj početkom 2020. prestala financirati, ali je mogao računati na majčino nasljedstvo. 

Nakon intervjua isplivale su informacije o tome koliko je točno Harry dobio novca poslije majčine smrti. O tome je pisao još 2014. časopis Forbes te su otkrili da je Harry, kada je napunio 30 godina, dobio čak 10 milijuna funti. 
Osim Harryju i Williamu, Diana je dio novca nakon smrti namijenila i svom batleru Pauli Burrellu, a nešto je naslijedilo i sedamnaestero kumčadi. 

1/13

Uz novac, Dianini sinovi podijelili su i nakit i dionice koje je princeza dobila nakon razvoda. 
Podsjetimo, američki CBS emitirao je najiščekivaniji intervju godine s vojvotkinjom od Sussexa i bivšom glumicom Meghan Markle (39) te njezinim suprugom, princom Harryjem (36).

U intimnoj dvosatnoj ispovijesti koju su odlučili podijeliti s najpoznatijom talk-show voditeljicom Oprah Winfrey (67) progovorili su o napuštanju kraljevske obitelji te odlasku s dužnosti, koji su najavili 8. siječnja 2020. godine, a koji je ubrzo postao poznat kao ''Megxit''. Govorili su o pozadini svoje teške odluke te o optužbama koje su se nizale na račun vojvotkinje tijekom života u Velikoj Britaniji, zbog čega su se otisnuli u život „preko bare“, a dotaknuli su se i svog života u Americi gdje odgajaju 21-mjesečnog sina Archieja Mountbattena-Windsora i Meghanine druge trudnoće koju su simbolično objavili kad i Harryjeva pokojna majka princeza Diana, na Valentinovo. Na početku intervjua Oprah je razgovarala samo s Meghan, a kasnije joj se pridružio i Harry.

 

Komentara 5

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:30 10.03.2021.

Batler je najbolje prošao.Dobio je i ovce i novce..

DU
Deleted user
10:35 10.03.2021.

Masonska obitelj! Meghan je dobro znala i isplanirala i svadbu i odlazak. Ne vjerujem joj baš ništa. Popularnost bi joj mogla donijeti još neke bolje filmske uloge. Na kraju će se riješiti naivnog drugog muža. Osnovno pravilo dobrog odgoja jee kad jednom izađeš iz obitelji, ne blatiš ih niti iznosiš prljavo rublje, osim ako nemaš nikakvog odgoja kao u ovom slučaju.

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
12:55 10.03.2021.

10 miljuna funti nije puno. Toliko, pa i više, košta bolja kuća u Londonu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije