Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pravila

Harry je jako zabrinut, Meghan je poduzela drastične mjere

Foto: NISYND/Pixsell
1/3
20.03.2020.
u 07:00

Zbog opasnosti od zaraze koronavirusom američka glumica u svoje kućanstvo uvela je nova pravila.

Nakon povratka iz Velike Britanije Meghan Markle i princ Harry nalaze se u samoizolaciji u Vancouveru. Kako piše Daily Mail glumica Markle povjerila je prijateljima kako je Harry jako zabrinut za svoju baku, kraljicu Elizabetu i svog oca princa Charlesa i strahuje kako bi se mogli zaraziti koronavirusom od kojeg je sve više oboljelih i u Velikoj Britaniji.

Meghan je rekla kako su ona i Harry zahvalni što su s kraljicom i princom Charlesom imali priliku provesti neko vrijeme prije nego je počelo ludilo oko koronavirusa. Harry je zamolio baku i oca da budu jako oprezni i paze se jer oni spadaju u kritičnu kategoriju. Meghan je također poduzela drastične mjere kako bi zaštitila sebe i svoju obitelj.

1/17

Od svih svojih zaposlenika tražila je da nose rukavice u kući, kada idu u nabavku namirnica i kada idu izvan kuće obavljati poslove za nju i Harryja. Također, svela je na minimum broj ljudi unutar njihovog kućanstva s kojima će biti u kontaktu jer želi spriječiti mogućnost da se Harry, Archie ili ona zaraze. Svojim prijateljima je Meghan rekla kako će ova situacija u svijetu izazvati veliku krizu mentalnog zdravlja i zato ona i Harry rade s udrugama i organizacijama koje se bave ovom tematikom kako bi pomogli onima kojima je pomoć potrebna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije