Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SPOTIFYJU

Harry i Meghan predstavili svoj podcast, otkrivene i osobne anegdote

FILE PHOTO: Annual Commonwealth Service at Westminster Abbey in London
Foto: Henry Nicholls/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/6
29.12.2020.
u 19:16

U emisiji odaju počast onima koji su "doživjeli neizvjesnost i nezamisliv gubitak" tijekom teške godine i zahvaljuju zdravstvenim radnicima na njihovim žrtvama.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa pokrenuli su svoj prvi podcast koji rade za Spotify. Polusatni "Holiday Special" predstavio je poznate osobe, uključujući Eltona Johna i Jamesa Cordena, koji su razmišljali o protekloj godini i "dijelili lekcije, razmišljanja i nade za 2021. godinu".

U podcastu se mogu "osobne anegdote i inspirativne priče", dok gosti čavrljaju s Harryjem i Meghan o vlastitim životnim iskustvima.

U emisiji odaju počast onima koji su "doživjeli neizvjesnost i nezamisliv gubitak" tijekom teške godine i zahvaljuju zdravstvenim radnicima na njihovim žrtvama.

Par koji je u braku dvije i pol godine također izlaže vrijednost ljubavi govoreći svojim slušateljima "ljubav pobjeđuje".
- Drago nam je što ste ovdje. Kao što svi znamo, prošla je godina. I zaista želimo počastiti suosjećanje i dobrotu koja je pomogla toliko ljudi da to prebrode, rekao je Harry. 

FILE PHOTO: Annual Commonwealth Service at Westminster Abbey in London
1/7

U svom audio dnevniku za podcast, Sir Elton John je rekao: "Bili smo usred turneje, a onda je krenuo COVID i vratili smo se u Englesku u svibnju, i bilo je vrlo čudno jer smo išli punim plućima i onda smo odjednom stali. Imam 73 godine i poludijabetičar sam, pa sam u rizičnoj skupini. Sve vrijeme sam bio sa svojom užom obitelji, suprugom Davidom i sinovima Zacharyjem i Elijahom, a s rodbinom sam u kontaktu bio preko Zooma."

Emisija završava romantičnom notom uz "This Little Light of Mine", pjesmu koja je svirala na vjenčanju Harryja i Meghan u kapeli Svetog Jurja u dvorcu Windsor u svibnju 2018.

- Od nas ću reći, bez obzira na to što vam život dobaci, vjerujte nam kad kažemo, ljubav pobjeđuje, rekla je Meghan. 

Podcast je prva ponuda Archewell Audio u višegodišnjem partnerstvu sa streaming uslugom, kao dio njihove dobrotvorne zaklade Archewell. Očekuje se da će "prva audio produkcijska kuća" kraljevskog para kompletnu seriju isporučiti sljedeće godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije