Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILI SE NA INSTAGRAMU

Harry i Meghan objavili novu fotku Archieja za rođendan pa razljutili pratitelje: 'To je vrlo čudno'

Foto: PA/Pixsell
1/12
07.05.2021.
u 14:30

Odbjegli kraljevski par još uvijek je u nemilosti dijela javnosti.

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (39) i princ Harry (36) na Instagram profilu svoje zaklade Archwell objavili su fotografiju dvogodišnjeg sina Archieja u povodu njegova drugog rođendana. U nizu fotografija, od kojih je prva crno-bijela i Archiejeva, zamolili su pratitelje da doniraju novac za cjepivo protiv koronavirusa namijenjeno siromašnijim, nerazvijenijim zemljama.

Foto: Instagram

"Ove godine svijet nastavlja svoj put prema oporavku od COVID-19. Ipak,  mnoge obitelji još se bore s učinkom ove pandemije. Dok su neka mjesta na rubu oporavka, u mnogim dijelovima svijeta zajednice nastavljaju patiti. Mi možda osjećamo da je normalan život iza ugla, no moramo se podsjetiti da u velikom dijelu svijeta, posebno u zemljama u razvoju, učinkovita distribucija cjepiva tek treba početi", započeli su supružnici. 

"Ne možemo zamisliti bolji način da odamo počast rođendanu svog sina od pomoći zemljama i ljudima. Ako svi pokažemo suosjećanje za one koje znamo i one koje ne poznajemo, možemo postići veliki učinak. Čak i mali doprinos može imati značajan efekt. Zajedno se možemo uzdići, zaštititi i brinuti jedni za druge", poručili su ispod objave, ali u komentarima se nazirao bijes pratitelja.

"Zašto ne pokazujete njegovo lice? To je vrlo čudno", "Sretan rođendan Archie. Bilo bi lijepo da povremeno vidimo tvoje lice", "Molite nas da doniramo u njegovu čast, a nećete ni pokazati njegovo lice", "Možemo li vidjeti njegovo lice, to može biti bilo tko", samo su neki od komentara ispod objave. 

Inače, Meghan će u lipnju prije nego što rodi drugo dijete objaviti dječju knjigu "The Bench" (Klupa) o odnosu oca i sina, objavio je izdavač Random House u utorak. Knjiga je najnoviji pothvat Meghan Markle i njezina supruga princa Harryja, unuka kraljice Elizabete, otkako su odstupili s kraljevskih dužnosti i preselili se u Los Angeles s njihovim sinom Archiejem prošle godine. 

Dječja knjiga, nadahnuta Harryjem i Archiejem koju je ilustrirao umjetnik Christian Robinson, bit će objavljena 8. lipnja, a Meghan će dati svoj glas za verziju audioknjige, naveo je izdavač.  "'The Bench' je nastala kao pjesma koju sam napisala za svog supruga na Dan očeva, mjesec dana nakon što se Archie rodio. Ta pjesma postala je ova priča", priopćila je vojvotkinja. 

Foto: PA/Pixsell

"Nadam se da će 'The Bench' odjeknuti u svakoj obitelji, bez obzira na sastav, kao što je i u mojoj."

Meghan, koja je trenutačno u visokom stadiju trudnoće i nosi curicu, nije bila na sprovodu supruga kraljice Elizabethe princa Philipa održanog prošlog mjeseca. Prema savjetima liječnika, ostala je u Kaliforniji gdje je čekala da se njezin suprug Harry (36) vrati iz Velike Britanije.

VIDEO Nakon 24 godine veze razišli se Danijela Martinović i Petar Grašo

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije