Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspješan trgovac

Harrison Ford prodaje stan u kojem ga se moglo vidjeti nagog

harrison ford
03.12.2010.
u 14:40

Za stan sa 11 soba glumac traži 84 milijuna kuna, a možda ga kupi glumica Sarah Jessica Parker koja traži novi dom za svoju obitelj

Još donedavno horde obožavatelja glumca Harrisona Forda (68) dolazile su na Manhattan ne bi li ga kroz prozor njegova penthousea vidjeli kako hoda u donjem rublju. Za to više neće biti potrebe jer glumac je stan sa 11 soba i četiri kupaonice stavio na prodaju.

Sretnik koji ga može kupiti za njega će Harrisonu izdvojiti 84 milijuna kuna. A dok stan ne proda, Harrison, supruga Calista Flockhart i njihov sin Liam neće spavati po hotelima jer imaju nekoliko stanova i kuću u Los Angelesu te ranč u Wyomingu. Tko zna, možda njegov stan kupi glumica Sarah Jessica Parker koja za supruga Matthewa Brodericka i njihovo troje djece traži veću kuću u New Yorku za koju je spremna izdvojiti čak 110 milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krilnik2
00:32 06.12.2010.

A zasto on prodaje stan za - kune?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije