Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAMALO SUDAR

Harrison Ford ponovno imao zrakoplovnu nesreću

Harrison Ford
Foto: Dylan Martinez/REUTERS/PIXSELL
1/3
15.02.2017.
u 10:02

- Je li ovaj zrakoplov trebao biti ispod mene - rekao je slavni glumac kontrolnom tornju u zračnoj luci 70 kilometara od Los Angelesa.

Američki glumac Harrison Ford, iskusni pilot, zamalo je leteći u svom privatnom zrakoplovu uzrokovao sudar pri slijetanju u zračnoj luci Johna Waynea u Kaliforniji, objavili su mediji.

Po NBC-u, Ford (74) zamijenio je uzletnu za sletnu stazu i pri slijetanju proletio tik iznad Boeinga 737 American Airlinesa sa 110 putnika i članova posade.

Ford je pilotirao svojim lakim zrakoplovom, jednomotorcem Aviat Huskyjem.

- Je li ovaj zrakoplov trebao biti ispod mene - rekao je slavni glumac kontrolnom tornju u zračnoj luci 70 kilometara od Los Angelesa.

Savezna agencija za zrakoplovstvo (FAA) istražuje incident, a Ford bi, pokaže li se da je kriv, mogao izgubiti pilotsku dozvolu.

Ovo nije prvi put da 'Han Solo' ima nevolje u zraku. Prije dvije godine Ford je teško ozlijeđen pri prisilnom slijetanju na golf igralište nakon što je zrakoplovu kojim je upravljao otkazao motor.

>>Harrison Ford dobio odštetu od 13,3 milijuna kuna

>>Pogledajte zašto je Harrison Ford istjerao iz kuće poznatog mađioničara

Komentara 2

LI
liliZG
10:30 15.02.2017.

još jedan dokaz da starici ne bi trebali voziti niti bicikl,... neka mi oproste , al dal stvarno mislite da osobe sa staračkom mrenom, refleksima puža i memorijom koja tri minute razmatra dal je ovo papučica gasa ili kočnice, su stvarno sposobni upravljati prometalima u današnjem prometu gdje je svaki izlazak na cestu borba života i smrti.?

VJ
Vl jedi govna
13:34 15.02.2017.

Ufuro se da vozi millenium falcon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije