Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVI JUNAK

Harrison Ford pomogao unesrećenoj ženi

Foto: 'MARIO ANZUONI'
1/7
20.11.2017.
u 15:00

Glumac je je ranije sletio u obližnju zračnu luku te se autocestom vozio kući. Zajedno s ostalim sudionicima u prometu uspio je iz olupine izvući ženu te je pričekao dolazak vozila hitne pomoći. Vozačica je prošla s manjim ozljedama, kazali su iz bolnice.

Vozačica koja je u nedjelju ujutro izgubila kontrolu nad automobilom i sletjela s autoceste u Kaliforniji blizu mjesta Santa Paule, nemalo se iznenadila shvativši da joj pomoć pruža filmski junak - Harrison Ford.

Ford (74) je zajedno s još nekoliko slučajnih prolaznika pohitao u pomoć unesrećenoj vozačici na kalifornijskoj državnoj cesti 126, prenosi Hollywood Reporter. Glumac je je ranije sletio u obližnju zračnu luku te se autocestom vozio kući.

Zajedno s ostalim sudionicima u prometu uspio je iz olupine izvući ženu te je pričekao dolazak vozila hitne pomoći. Vozačica je prošla s manjim ozljedama, kazali su iz bolnice.

Ni slavnome glumcu prometne nesreće nisu nepoznanica, s tom razlikom što je on u njih nekoliko sudjelovao privatnim zrakoplovom.

Nedavno je greškom zamijenio uzletnu za sletnu stazu i pri slijetanju proletio tik iznad Boeinga 737 American Airlinesa sa 116 putnika i članova posade. Pilotirao je svojim lakim zrakoplovom, jednomotorcem Aviat Huskyjem.

Ovo nije prvi put da 'Han Solo' ima nevolje u zraku. Prije dvije godine Ford je teško ozlijeđen kada je prisilno sletio na golf igralište nakon što je zrakoplovu kojim je upravljao otkazao motor.

Komentara 1

OK
okvarbudovič
20:31 20.11.2017.

nobelovu nagradu za humanost u iznosu najmanje1000000000000000000 mil u$

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije