Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMALO JE PRATITELJICU

Hanu pitali s kim je za Valentinovo, ona odbrusila: 'Ni ja vas nisam pitala gdje su vaši muževi'

Foto: instagram
1/8
15.02.2021.
u 13:53

Protekla dva tjedna šuška se o prekidu najpoznatijeg domaćeg reality para, a ta nagađanja Hana Rodić često komentira na svojim društvenim mrežama.

Valentinovo je prošlo, a mnogi poznati domaći parovi odlučili su pokazati kako taj dan posebno slave svoju ljubav i prema običaju s pratiteljima na društvenim mrežama su podijelili prigodne fotografije. Ipak, reality zvijezda Hana Rodić na svom Instagramu  otkrila je da je odlučila Dan zaljubljenih provesti s prijateljicom.

Zbog toga je mnoge fanove zanimalo gdje je Goran, a ona je odgovorila u svom stilu.

- Za sve vas kojima je čudno provesti Valentinovo s prijateljicom - napisala je na fotografiji prijepiske s jednom pratiteljicom koja ju je upitala gdje je Goran. 

Foto: reuters

- Ni ja vas nisam pitala gdje su vaši muževi - dopisala je uz smijeh.

O prekidu Gospodina Savršenog Gorana Jureneca i njegove odabranice Hane Rodić već neko vrijeme se šuška, ali zagonetni par se nije oglasio po tom pitanju. Naime, sve glasine krenule su nakon što su obrisali većinu zajedničkih fotografija s Instagrama i Goran je prestao pratiti Hanu. To je stavilo upitnik nad njihovu vezu koju održavaju na relaciji Berlin - Zagreb.

Hana je nakon ovih glasina na svom Instagramu ostavila sljedeću poruku: Ne mogu zaustaviti glasine i ne mogu promijeniti mišljenje ljudi koji vjeruju u njih. Sve što mogu je sjediti i smijati se ljudima kojima nemaju ništa bolje za raditi nego pričati o meni. Goran je svoj profil na Instagramu zaključao i ne osvrće se na ove glasine. 

Foto: reuters

Još nedavno Hana je obožavateljima na Insta Storyju kazala kako je s njom i Goranom sve u najboljem redu. "Zajedno smo, opustite se ljudi... Koliko sam tračeva čula o sebi u zadnje tri godine da me više ništa ne dira. Žalosno je da se sve veze moraju obilježiti na društvenim mrežama", napisala je tada Hana koja Gorana još uvijek prati na Instagramu. Što se u međuvremenu dogodilo nije poznato, a ako  se stvarno pokaže da su Hana i Goran krenuli odvojenim putevima, teško da će tu informaciju moći još dugo tajiti. Ljubav između Hane i Gorana planula je tijekom prve sezone showa ''Gospodin Savršeni'' prije nešto više od dvije godine.

Komentara 3

SA
SamoIstina
15:18 15.02.2021.

Kako je i započela život sa "savršenim" savršeno dugo joj je i trajao!

NE
neBiH
15:53 15.02.2021.

Jeftina plastika iz Konjščinske

Avatar YUKA1962
YUKA1962
15:26 15.02.2021.

Blago onom tko je zaobiđe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije