Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srpski reality show

Hanu iz Zagreba htjeli u 'Zadruzi', tvrdili da ima prevelike prohtjeve, a ovo je njezina istina

Foto: Instagram
1/6
04.07.2019.
u 20:59

Hana priznaje da i sama ponekad pogleda show te da joj zna biti zanimljivo, a od kandidata je izdvojila Miljanu, za koju kaže da je hit.

Hana Mašić, mlada pjevačica i sudionica showa "Zvezde granda", nakon popularnosti koje je dobila zahvaljujući spomenutoj emisiji, trebala je biti sudionica treće sezone reality showa "Zadruga", objavili su iz Alo Vip-a, a prenijeli na Puls online.

Razlog zbog kojeg pjevačica ipak neće biti sudionica, napisali su, su njezini prohtjevi kojima produkcija nije mogla udovoljiti, rekao im je nepoznati izvor. Hana je za Večernji list objasnila da je prava istina da je dobila ponudu, koju je odbila, a u "Zadrugu" nije htjela ući. Pitali smo lijepu pjevačicu ima li želju biti dio tog showa.

"U ovom momentu ne i sumnjam da će ikada biti drukčije. Mislim da imam više za izgubiti svojim prisustvom u takvom konceptu showa nego dobiti. Mlada sam, talentirana sam i imam fokus, a to je pjevanje. Na taj način želim graditi svoju karijeru", priznala nam je Hana. Ispričala je i istinu o spomenutim honorarima, za koje kaže da o njima nisu niti pričali.

Foto: Igor Đorđević

"Predložena je ideja da odem u show, dali su mi nekoliko dana da razmislim te sam naposljetku odbila ponudu. Kasnije sam čula od treće osobe tjedni honorar, ali ništa mi nije bilo ponuđeno na sastanku", rekla je i nadodala da je sve odrađeno vrlo profesionalno i bez ikakve drame.

Objasnila je i svoj stav o sudjelovanjima na takvim projektima.

"Nemam ništa protiv, tko voli nek’ izvoli. Mislim da je mentalno teško za podnijeti sve to, ipak je to luksuzni zatvor u kojem te promatra čitava nacija", kaže Hana koja i sama ponekad pogleda show. Priznaje da joj zna biti zanimljivo, a od kandidata je izdvojila Miljanu, za koju kaže da je hit.

Nakon nesreće koja joj se nedavno dogodila u Beogradu, atraktivna Hana priznala je da sprema neke nove pjesme za svoje obožavatelje. U pripremi je, kaže, duet s jednom poznatim estradnim imenom, no više od toga nije htjela otkriti.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar antimaterija
antimaterija
23:14 04.07.2019.

Ma jel već dosta plitkih, nebitnih, vulgarnih sadržaja i posve nebitnih osoba?

MA
malisani
21:29 04.07.2019.

Meni baca malo na Miss Piggy iz Muppeta!

MA
macor3
08:43 05.07.2019.

prelijepa..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije