Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvrnula se

Hana uzrujana: Da ovo mjesto nije u Hrvatskoj - bila bi top skijaška destinacija, a ovako propada

Foto: Instagram
1/10
23.12.2020.
u 21:00

Kazala je kako se uspjela odmoriti psihički i fizički, pogotovo zato što je prije nekoliko tjedana otkrila da je bila na operativnom zahvatu. Ipak, nakon pozitivnih osvrnula se i na lošu stranu situacije s Bjelolasicom.

Voditeljica i influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković odlučila se odmoriti na Bjelolasici. Iskustvo s odmora podijelila je na društvenim mrežama, te objavljivala atraktivne fotografije. 

Kazala je kako se uspjela odmoriti psihički i fizički, pogotovo zato što je prije nekoliko tjedana otkrila da je bila na operativnom zahvatu. Ipak, nakon pozitivnih osvrnula se i na lošu stranu situacije s Bjelolasicom. 

- Vikend na planinskoj ljepotici Bjelolasici oporavio me fizički i psihički od svega. Nevjerojatna priroda, zrak, mir...takav neiskorišten turistički potencijal, olimpijski potencijal. Da je ovo negdje drugdje u Europi bila bi top skijaška destinacija, a ovako godinama propada i jednostavno nikoga nije briga. Baš nikoga...osim lokalnih ljudi kojima je Bjelolasica bila jedini izvor prihoda - napisala je Hana. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Influencerica i TV voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković priznala je prije nekoliko dana da je završila na operaciji. Hana je otkrila da je operirala cistu na jajniku i polipe na maternici. 

Točnije, morala je obaviti dva zahvata - jedan kroz trbuh, a drugi kroz maternicu.  Odlučila je o svemu otvoreno progovoriti jer želi da se žene više osvijeste po pitanju reproduktivnog zdravlja, a sada se i javila nakon zahvata. 

"Iskreno, nisam mogla niti zamisliti da će biti zaista ovako ugodno i lijepo iskustvo - operacija! Ali zaista je tako. Drago mi je što sam javno digla glas o ženskom reproduktivnom zdravlju, to nije tabu tema, to nije nikakva sramota nego hrabrost milijuna žena koje se bore sa samo jednim ciljem...istim ciljem Radujem se da u skorijoj budućnosti ispod krova ove bolnice začujem najdraži, dječji plač", napisala je Hana. 

- Kod nas je sramota pričati o ženskom reproduktivnom zdravlju i sramota je pričati koliko se žena bori da dobije djecu, idu na umjetne oplodnje... Koliko zapravo muškaraca ne može imati djecu, pa je to još i veća tabu tema nego ženski problemi - kazala je Hana u intervjuu te naglasila da o tome svakako treba pričati.

 

Komentara 16

Avatar film
film
21:34 23.12.2020.

ne volim te alija zato jer si balija....

JU
juice
21:35 23.12.2020.

Primitivna seljančurq iz provincije.

Avatar Tombstone
Tombstone
23:39 23.12.2020.

Tko je sad ta i na koga utjece, a pogotovo sto to vodi????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije