Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMILI VIDEO

Hana otkrila Goranu da je u početku mislila da je on gay, njegova reakcija sve je iznenadila

Foto: Youtube screenshot
1/8
23.01.2020.
u 08:59

Hana i Goran trenutačno su u Njemačkoj, a tamo su sjeli ispred kamere i Hana je počela propitivati Gorana da vidi koliko dobro je poznaje.

Reality zvijezde i jedan od najpoznatijih hrvatskih parova Hana Rodić i Goran Jurenec snimili su novi video za Hanin YouTube kanal. Riječ je o popularnom videu ''Boyfriend tag'' koji je već odavno hit među najpoznatijim svjetskim youtuberima. Naime, par ovaj video snima tako da se propituju u vezi s najvažnijim stvarima s ciljem da provjere koliko se dobro znaju ili koliko se jako vole. 

Hana i Goran trenutačno su u Njemačkoj, a tamo su sjeli ispred kamere i Hana je počela propitivati Gorana da vidi koliko dobro je poznaje. 

Za početak, Hana ga je pitala koji joj je najdraži film, glumac i glumica, trgovina u kojoj najčešće kupuje itd.

Hana se potom sjetila trenutka u showu ''Gospodin Savršeni'' kada je Goran netočno odgovorio na pitanje koje su joj boje oči pa ga je to pitala i sada. 

– Podcjenjuješ me tim pitanjem, ali ipak ću ti odgovoriti. Smeđe su, naravno, bez leća, a s lećama svijetloplave – odgovorio je Goran, no Hana ga je par puta prekinula i komentirala kako joj oči '' nisu obično smeđe niti plave, već smeđezelene prirodne, a sive s lećama''. 

Potom ga je upitala koje tri stvari voli na njoj, a on je odgovorio da zna biti ljubazna, razumna i ponekad mu ići na živce

Poslije se dotaknula i braka pa ga je pitala, ako je oženi, kamo će je voditi na medeni mjesec

– To ću znati kad te oženim. Ne smijem ti sad reći jer onda tko zna dal' ćeš uopće reći ''da'' – odgovorio je Goran. 

U videu su otkrili kako Hana ne bi oprostila Goranu da je prevari pa ga je upitala što mu još ne bi oprostila.

– Bi li pomislila da sam gay? – odgovorio je zbunjeno Goran.

– Da mislim da si gay, ne bih bila s tobom. Ali mislila sam to na početku – rekla je Hana potom kroz smijeh i dodala: – 'Ajde, ljubavi, šalim se.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije