Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKID REALITY PARA

Hana objavila prepisku s Goranom: 'On je izašao u javnost s lažima, a ja ću s dokazima'

Foto: Screenshot
1/16
01.04.2021.
u 18:50

Ljubavna drama bivšeg reality para Gorana Jureneca (41) i Zagrepčanke Hane Rodić (23) mogla bi potrajati.

Nakon prekida bivšeg Gospodina Savršenog Gorana Jureneca (41) i Zagrepčanke Hane Rodić (23) njihovi pratitelji i dalje ne prestaju biti znatiželjni oko raspleta naizgled sretne veze. Naime, novi niz tvrdnja koje je iznijela Zagrepčanka na svojim storyjima ponovno dižu prašinu, piše 24 sata.

Fanovi su bili znatiželjni zašto je Hana objavila raskid tek neki dan ako je do njega došlo puno ranije. Rodić je odgovorila tada prijepiskom koja se, prema svemu sudeći, odvila na Valentinovo.

"Gujcek moj! Želim ti sretno Valentinovo. Želim da znaš da mi jako fališ i da jako na tebe mislim. Nadam se da je to jedino Valentinovo koje ćemo bez drugoga provesti. Ljubim i mislim na tebe, evo ti jedna ruža, Moja gico", pisao joj je navodno Goran prije 45 dana.

Foto: FIBA/Screenshot

Reality zvijezda potom je napisala kako je Goran očito mislio da ona neće doznati što joj je radio iza leđa.

"Ali ljubavnica ga je sje**la pa je sve kačila na storyje i stavila moju frendicu u bliske prijatelje da sve vidi", napisala je, a na upit radi li ovo sve Goran zbog publiciteta, odgovara potvrdno.

"Ovo da ide javno s ovom pričom? Naravno! Samo što je želio poniziti mene, a spustio je sebe. Ja sam se samo izjasnila da sam stavila točku na odnos, a on je izašao u javnost s takvim lažima, a ja ću sada s dokazima", tvrdi Hana.

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjetimo, Hana je nedavno za Večernji list ispričala više o okolnostima prekida.

"Smiješan je. Kako išta vjerovati osobi koja je vodila dvostruki život toliko dugo i onda se još pohvalio time na društvenim mrežama i pokušao ocrniti mene kako bi dobio sažaljenje javnosti. Ja sam neovisna žena", tvrdi Rodić te o spornom stanu otkriva: "Goran i ja imali smo dogovor da on plati stan dok ja ne dođem k njemu u London, no kako se i on vratio u Berlin, ja sam trenutačno u stanu koji iznajmljuje moja agencija gdje sam u suvlasništvu te sam i direktorica marketinga".

Iako je Jurenec u dugačkoj objavi na Instagramu kazao da se on u London preselio nakon Božića i da je tamo započeo život s bivšom djevojkom Claudijom, Hana kaže da je za nju doznala tek prošlog četvrtka. "Za njegovu vezu s Claudijom doznala sam 25. ožujka kad sam vidjela njezine storyje na Instagramu i da je bila u stanu. Pitala sam ga tko je ta djevojka, no on mi je prvo tvrdio da je ne poznaje. Nisam je nikada srela i nadam se da i neću", kaže Rodić koja nam dalje otkriva kada je primijetila da stvari između njih više ne funkcioniraju.

"Shvatila sam da se on počeo drukčije ponašati prema meni kada sam se doselila u Berlin, ali tada je i počela pandemija tako da nisam sumnjala na ljubavnicu. Iako nam se odnos jako popravio u studenome i prosincu prošle godine i moram priznati da smo se jako lijepo slagali dok nisam otišla u Zagreb", priznaje Zagrepčanka.

Pogledajte epizodu našeg podcasta s Albinom Grčić

 

Komentara 5

DU
Deleted user
20:20 01.04.2021.

Koliko je kod čovjeka u postotku odnos usnica nespram lica?

MO
modovisisajteMaraschino
05:15 02.04.2021.

Ne znaš što gore, politički igrokazi za javnost, vijesti o koroni ili vijesti o našim fake celebritijima.

DU
Deleted user
19:37 01.04.2021.

Sad će oboje malo dramiti kao što su nas mjesecima uvjeravali u neku idilu,samo da se piše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije