Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin Savršeni

Hana o atmosferi u realityju: Kad bi malo popili bilo je svega

Gospodin Savršeni
Foto: RTL
1/10
18.01.2019.
u 19:11

Hana otkriva kako su se djevojke 'klale' ispred i iza kamera.

Hana Rodić odlučila je iskoristiti popularnost koju joj je donio reality show “Gospodin Savršeni” i pokrenula je svoj YouTube kanal na kojem je objavila i prvi video.



U videu modna dizajnerica iz Zagreba otkriva kako joj je bilo u RTL-ovu realityju, kako je doživjela Gospodina Savršenog – Gorana Jureneca, ali i kakve su bile druge natjecateljice.

– Moj me prijatelj nagovorio da se prijavim. Morala sam proći casting na kojem su se birale najzanimljivije kandidatkinje. Bila sam toliko sigurna da sam prošla i bila sam uvjerena u samu sebe. Mali problem bio je taj što sam ja imala 21 godinu, a Goran je imao 38 za vrijeme snimanja showa i bila je to malo velika razlika jer su ostale kandidatkinje bile starije. Ali prošla sam. Htjela sam iskusiti nešto novo, reality je posebna priča i opet bih se prijavila – kaže u prvom videu Hana.

U show je ušla zadnja i priznaje da je bila izbezumljena.

– Cure su me lijepo dočekale, neke su mi se svidjele više, neke manje. A Goran kao Goran, bio je malo zbunjen i smotan, ali bio mi je jako zgodan – priznala je Hana.

Ne skriva da joj se Goran brzo svidio i, iako je bila dobro upoznata s cijelim konceptom showa “Gospodin Savršeni”, teško joj je palo kad je Goran izlazio s drugim djevojkama.

– Znala sam cijeli koncept emisije, ali drukčije je kad gledaš to na televiziji i kad to doživljavaš. Nije ti svejedno kad drugu curu pozove van. To je bila najgora stvar – priznala je. Dodala je da su se djevojke “klale” ispred i iza kamere.

– Nitko se nije potukao, ali kad bi malo popile, bilo je svega. Mene je jednu noć jedna osoba iz kuće dovela do ludila, a tu večer bilo je i šampanjca i malo sam pukla. Inače ne pijem alkohol i to je bilo više zbog emisije jer nisam imala kamo pobjeći, a bila sam okružena ljudima koji mi idu na živce i zato sam tu i tamo znala popiti – prisjetila se Hana.

Goran je u finalu za svoju odabranicu izabrao Ivu, a ne Hanu i gledateljima je i dalje enigma zašto je nakon finala promijenio mišljenje i ipak odabrao Hanu.

– Pravu istinu o tome zašto je Goran najprije izabrao Ivu znamo Goran i ja. To je komplicirana priča i preskočit ću je sada, ne želim nikoga povrijediti – rekla je Hana. Kazala je i kako joj je Goran pristupio nakon showa.

– Dva dana nakon finala Goran se meni javio preko Instagrama i napisao je da mu ne zamjerim ništa. Tako smo se počeli dopisivati pa smo se vidjeli i nastavili smo se viđati i to je moja i Goranova priča – zaključila je Hana.

Obećala je da će sljedeći video snimiti u Goranovu društvu. On je trenutačno u Njemačkoj i radi na pokretanju svoje stranice na kojoj će savjetovati kako vježbati.

Pogledajte koji parovi su se zaljubili u showu "Život na vagi"

Komentara 5

DU
Deleted user
22:30 18.01.2019.

A ha, on je morao malo popiti da su mu se počele sviđati žene.

MI
midea
19:59 18.01.2019.

dugo ste izdržali da ne pišete o ovoj glupoj fake emisiji !

AM
ante_maja
21:28 18.01.2019.

legalna prostitucija!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije