Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njezina teorija zavjere

Hana jednim komentarom mnoge ostavila bez teksta, javio se šokirani pjevač: 'Al ga ti znaš izvaliti'

Foto: Instagram
1/7
24.03.2020.
u 15:32

Bosanska influencerica iznijela je teoriju zavjere o koronavirusu i time mnoge ostavila bez teksta.

Hana Hadžiavdagić mnoge je ostavila u čudu komentarom koji se širi društvenim mrežama. Bosanska influencerica iznijela je teoriju zavjere o koronavirusu i time mnoge ostavila bez teksta.

- A što ako odjednom smisle cjepivo pa po zakonu uvedu masovno cijepljenje pa nas obilježe ili tempiraju na određen broj godina života - pisala je Hana pa nastavila sa svojim potpuno neutemeljenim teorijama. - Smanjenje populacije koja ne pridonosi (penzioneri i bolesni) = smanjenje državnog troška i prirodnih resursa. Koliko je umrlo u Italiji penzionera do sada je 82 mil. eura godišnje uštedila država. Da dalje ne nabrajam... - stoji u njezinom komentaru.

1/7

Na njezine izjave reagirao je i pjevač Amel Ćurić. -Auh, al ga i ti znaš izvaliti draga Hana - poručio joj je bivši natjecatelj showa Tvoje lice zvuči poznato koji je Hani pokušao rasvijetliti da njezina teorija ne drži vodu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

-Pa da su htjeli da nam skrate godine života ili da nas pobiju učinili bi to odavno. Evo ljudi živih i zdravih sa svim primljenim cjepivima koja postoje. Baš si ga zakucala sad s teorijom zavjere- poručio je Ćurić.

No, Hana je i dalje nastavila sa svojim neutemeljenim teorijama o koronavirusu za kojeg tvrdi da je 'umjetan da umjetniji ne može biti'. Prije toga upitala je svoje pratitelje bi li se cijepili da postoji cjepivo protiv koronavirusa. Svi oni koji su izjavili da ne bi pitala bi ih što u slučaju da to bude zakonom određeno. Rezultate ankete još nije objavila.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Hrvatske zvijezde apeliraju: "Nemojmo zaboraviti na one starije i najugroženije!"

 

 

Ključne riječi

Komentara 14

MO
moroder
16:00 24.03.2020.

jadan onaj kome si ti influencer

GE
genex
16:07 24.03.2020.

hanuma je zrela za vakcinisanje.

5S
505.scrtom
16:19 24.03.2020.

Da nema bake i djeda ti nebi sada kakila bezveze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije