Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je otkrila

Hana je u showu 'Zadruga' izdržala kratko, a zbog ove osobe je napustila show

Foto: Instagram
1/9
15.10.2020.
u 15:58

Neki su možda gledati, neki su spavali, a svima se želim zahvaliti na podršci i prekrasnim porukama koje sam dobila. Još uvijek sam u Beogradu, ali čekam let za Berlin, rekla je Hana obožavateljima na Instagramu.

Avantura Hane Rodić u srpskom reality showu "Zadruga" nije trajalo dugo i Hana je napustila show. Hana, koju je publika RTL-a upoznala zahvaljujući realityju "Gospodin Savršeni" u showu "Zadruga" zadržala se samo dva tjedna i kako je objasnila svojim pratiteljima na Instagramu jedva se čeka vratiti svom dečku Goranu Jurenecu. Njih dvoje zaljubili su se nakon showa "Gospodin Savršeni" u kojem je Jurenec imao ulogu Savršenog i par je več dvije godine u sretnoj vezi. 

- Kao što vidite vani sam. Neki su možda gledati, neki su spavali, a svima se želim zahvaliti na podršci i prekrasnim porukama koje sam dobila. Još uvijek sam u Beogradu, ali čekam let za Berlin. Napokon ću vidjeti osobu zbog koje sam htjela napustiti Zadrugu - rekla je Hana. Kako Goran živi u Berlinu njihova veza je na daljinu i oboje su stalno na relaciji Zagreb - Beograd. 

1/14

Hanino kratko zadržavanje zamijetili su mnogi gledatelji diljem regije te je zbog, po mnogima, preranog napuštanja showa izazvala negodovanje gledatelja. Za duel s Majom nominirala ju je publika, a drugi zadrugari su nominirali Maju Marković. Nakon što je pobjedu odnijela Maja, gledatelji nisu bili sigurni u pravednost duela. Kada je ulazila u ovaj show Hana je rekla kako joj je Goran velika podrška i jedino je on znao da Hana ulazi u ovaj reality jer tu informaciju Hana nije podijelila ni s obitelji ni s prijateljima. 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
Mary5
17:58 15.10.2020.

Plasticna Hana

RO
roland
16:46 15.10.2020.

Bravo Hana jer nisi pokleknula!

BI
Biouskoli91
16:37 15.10.2020.

Sokantno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije