Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila fanovima

Hana iznenadila: 'Čisto da znate da smo potajno u braku'

Foto: Instagram
1/7
31.12.2019.
u 11:11

Hana je tako, googlajući o sebi, otkrila da se njihovo bogatstvo procjenjuje na 52 milijuna dolara, ali i da su se tajno vjenčali.

Par iz reality showa ''Gospodin Savršeni'', Hana Rodić i Goran Jurenec iznimno su zanimljivi javnosti, čak i godinu dana nakon završetka sezone u kojoj su sudjelovali.

Hana je tako, googlajući o sebi, otkrila da se njihovo bogatstvo procjenjuje na 52 milijuna dolara, ali i da su se tajno vjenčali. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 ''Čisto da znate da smo potajno u braku'', napisala je Hana na Instagramu uz fotografiju članka u kojem piše da su se tajno vjenčali. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Hana je prije nekoliko mjeseci operirala grudi i napravila korekciju na usnama, a u svemu ju je podržao njezin odabranik.

Iako im mnogi nisu davali šanse, njih dvoje svima su pokazali da su jači od komentara javnosti jer su nedavno uspjeli proslaviti prvu godišnjicu ljubavi. Bilo je u njihovoj vezi, baš kao i u svakoj, uspona i padova, usklađivali su karaktere, razlike u godinama i mišljenjima, no objavili su kako je njihova ljubav ipak jača od svih prepreka. Hana, mlađa 18 godina, nije bila prvi izbor naočitog Gorana.

Dramatičan preokret dogodio se u samoj završnici RTL-ova showa ''Gospodin Savršeni''. Iako je Goran Jurenec prvo izabrao Ivu Runjanin za svoju odabranicu, njihova romansa nije opstala. – Ti si ta – poručio je Goran 21-godišnjoj Zagrepčanki u finalnoj emisiji uvjeren kako je upravo Iva žena za kojom je do sada tragao. No, ubrzo se predomislio i ostavio Ivu kojoj je neočekivanu odluku obznanio na večeri prekida.

Uskoro je uslijedilo i još veće iznenađenje jer je Goran odlučio pružiti priliku Hani koju je izbacio u samoj završnici showa. Čini se da se ''Savršeni'' ipak poveo onom ''mlađe je slađe'' pa je vezu odlučio započeti s mladom Zagrepčankom Hanom Rodić.

 

Komentara 2

CV
cvikcange
12:52 31.12.2019.

Hana Rodić, Zagrepčanka. I svi se grohotom nasmijaše.

DU
Deleted user
11:20 31.12.2019.

a ja mislio da se samo ljubite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije