Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sasvim iskreno

Hana ide na plastičnu operaciju? Sve je otkrila u novom videu!

Foto: Youtube Screenshot
1/6
20.01.2019.
u 18:07

Dotakla se tako i veze na daljinu, o kojoj je kaže da je smatra da je pozitivna strana to što si osobe u vezi više nedostaju,a da je negativna to što se manje viđaju.

Hana Rodić osvojila je srce Gospodina Savršenog, ali i srca mnogih obožavatelja ovog popularnog realityja. 

U novom videu koji je objavila na svome YouTube kanalu, iskreno je odgovarala na pitanja svojih fanova.
Dotakla se tako i veze na daljinu, o kojoj je kaže da je smatra da je pozitivna strana to što si osobe u vezi više nedostaju,a da je negativna to što se manje viđaju.

Spomenula je i Gorana, s kojim planira snimati neke videe za svoj novootvoreni YouTube kanal, a rekla je da traže zemlju u kojoj bi mogli zajedno živjeti. Hana, naime,  ne može živjeti u Njemačkoj jer ne govori Njemački. Rekla je i da su zajedno gledali show, ali da je to bila velika greška, zato što bi se svaki put posvađali oko sitnica koje joj on nije otkrio.

Osim toga, Hana je odlučila otkriti koje pitanje joj najčešće postavljaju.
- Najčešće me ljudi pitaju što sam sve operirala. Ljudi, nisam operirala baš ništa. - tvrdi lijepa Youtuberica.
No priznala je da razmišlja o operaciji iako nije htjela otkriti što točno želi operirati.

Pogledajte tko se našao na listi 10 najseksi Hrvata:

 

Komentara 12

UG
ugljesa
18:24 20.01.2019.

valda operaciju mozga

DU
Deleted user
18:21 20.01.2019.

što je netko nedavno rekao.... "kad pomislim da više ne možete niže pasti, vi me demantirate". Potpuno točno. Kako je ova - nekad kvalitetna tiskovina - koju sam rado čitao, spala na ovakve najniže moguće grane da joj je udarnana vijest što nekakva polu-prostitutka hoće da ide na plastičnu operaciju????? Vaši pokojni kolege iz Večernjaka, iz 70-ih i 80-ih godina, kad sam ga sa uživanjem čitao, sigurno se okreću u grobu.

09
09051972
18:41 20.01.2019.

trebala bi operacijom malo smanjiti picu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije