Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi projekt

Hana i Goran ne plaču nakon izlaska iz showa, evo što spremaju

Foto: RTL Screenshot
1/5
12.04.2019.
u 08:36

Pred Hanom Rodić i Goranom Jurenecom, finalistima Superpara, novi su poslovni izazovi kojima vrlo predano pristupaju.

Suočeni s ispadanjem iz showa 'Superpar', Goran Jurenec (39) i Hana Rodić (21) nemaju vremena za tugu i bijes, već su se uhvatili u koštac s time na svoj način.

Bilo je vidljivo od samog početka da se Hana nije slagala s ostalim natjecateljima, a ostatku ukućana Goran je bio miljenik. Njezino dramatiziranje, prenemaganje i ogovaranje osudili su nju i Gorana na izbacivanje, umjesto Bade i Toce.

Samo jedan dan nakon ispadanja, umjesto oplakivanja svoje pozicije u 'Superparu' Goran i Hana su se poslovno angažirali. Naime, čitavu noć proveli su sređujući Goranovu web stranicu 'Model Up Your Life' na kojoj će Gospodin Savršeni pomagati savjetima ljubiteljima sporta da prate njegove treninge.

Iako je Hana velika spavalica, a Goran ranoranilac, ona se ipak uspjela održati čitavu noć radeći na projektu svog Gospodina Savršenog.

Jurenec se između ostalog pohvalio da će osmišljavati planove prehrane i treninge za svoje polaznike, a ujedno će nadzirati i njihove transformacije. U njegovom projektu našla se i Hana, koja ga je na jedan spoj u showu 'Gospodin Savršeni' odvela na spoj u Maksimir na vježbanje joge.

Goran tvrdi da na njegovoj stranici neće biti joge, jer je on fitness tip te će se Hana morati prilagoditi njegovim sugestijama. Projekt još nije u funkciji, ali je Goran omogućio fanovima da se pretplate putem e-maila kako bi primili najnovije obavijesti o treninzima.

Pogledajte koji  brakovi nisu dugo potrajali u svijetu showbizza.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar zajutrak
zajutrak
09:31 12.04.2019.

A žena je toliko umišljena da je to užas, iritantna i posve nesimpatična, briši Gorane :)

DU
Duslikr
09:24 12.04.2019.

Oboje ce primjeniti spol i ponovno se zaljubiti...

MA
maltez
09:40 12.04.2019.

A koje su njegove reference za takav posao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije