Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko govori istinu?

Hana i Fran tvrde da su se samo poljubili, njegova bivša kaže: Spavali ste zajedno

Foto: Instagram
1/7
03.10.2020.
u 18:05

Hana je sada u vezi s Gospodinom Savršenim i priznala je da se jednom poljubila s Franom, ali to je bilo prije nego je počela romansu s Goranom Jurenecom.

U reality showu "Zadruga" ove godine nekoliko je Hrvata koji se natječu za glavnu nagradu u iznosu od 50 tisuća eura. Natjecatelji nove sezone su i Fran Pujas i Paula Hublin koji su bili u vezi kad su u showu ušli, ali ljubavni status su promijenili i sada su oboje solo, a nedavno im se pridružila i Hana Rodić koju gledatelji pamte kao natjecateljicu u RTL-ovom showu "Gospodin Savršeni". U tom showu Hana se i zaljubila u Gorana Jureneca koji je tada bio Gospodin Savršeni i par je nakon dvije godine i dalje u sretnoj vezi.

Sada se u jednoj od prikazanih emisija "Zadruge" otkrilo kako se Hana i Fran poznaju, a voditelj Milan Milošević čitao je natjecateljima pitanja koja su im postavljali gledatelji i jedan od gledatelja je bio poznanik od Frana koji je znao da su jednom Hana i Fran bili skupa. Na pitanje koliko dugo je bila u vezi s Franom, Hana je odgovorila:

- Mi smo se samo jednom poljubili i to je bilo prije mog dečka. Sad ću vas sve pitati, da ste brojali svakog s kim ste se poljubili, koliko onda veza vi imali? Ja sam se poljubila s njih šest, uključujući i Frana - odgovorila je Hana. Fran je potvrdio kako se radilo samo o jednom poljupcu, ali onda se o svemu odlučila oglasiti i Franova bivša djevojka Paula koja ne vjeruje njihovoj priči. - Ne vjerujem da je bio samo jedan poljubac jer mi je on rekao da su se družili. I ljudi su mi, dok si ti Frane bio u zatvoru, rekli da ste se seksali - rekla je Paula.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije