Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Hana Hegedušić pobijedila kao Whitney Houston

tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/4
03.10.2016.
u 09:09

Glumica je imala zahtjevnu transformaciju koja joj je donijela drugu pobjedu u showu

U drugoj epizodi “Tvoje lice zvuči poznato” opet je bila najbolja Hana Hegedušić, pobjednica prošlog vikenda. Ovaj je put oduševila pjesmom “I Will Always Love You” pjevačice Whitney Houston.

– Nisam očekivala visoke ocjene jer je transformacija bila jako zahtjevna. Žirija me nije bilo strah, ali publike jest – rekla je Hana.
Glumica Ecija Ojdanić u ulozi gosta žirija gotovo nije imala riječi za Hanu. – Dajte mi maramicu, razmazala mi se šminka, naježila sam se, rasplakala sam se – nije mogla sakriti svoje oduševljenje. Tomo, stručni član žirija, bio je nešto rječitiji.

– Ovo je jedan od najtežih nastupa i jedna od najboljih pjevačica dosad. Ali uspjela je to obaviti! – pohvalio je Hanin nastup.
Sjajni su bili i ostali kandidati poput Lane Jurčević koja je bila vrlo blizu vrha postolja. U ulozi muškog člana grupe Boney M ona je pjesmom “Dady Cool” nasmijala publiku i žiri.

Odličan je bio i Damir Kedžo koji se vjerno pretvorio u Petra Grašu te Matteo Cetinski koji je obuo štikle i postao Madonna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije