Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretne vijesti

Han, Luke i Leia vraćaju se u novom nastavku 'Ratova zvijezda'

ratovi zvijezda
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.04.2014.
u 22:44

Iako je prošlo gotovo 40 godina od prvog filma, Harrison Ford, Mark Hamil i Carrie Fisher, ponovno će utjeloviti svoje kultne uloge u "Ratovima zvijezda: Epizoda 7"

Svi obožavatelji "Ratova zvijezda" konačno su dočekali sretne vijesti - snima se epizoda VII, a Han, Luke i Leia se vraćaju.

Disney je objavio kako je započeo produkciju "Ratova zvijezda: Epizoda 7", a iako je prošlo gotovo 40 godina od prvog filma, Harrison Ford, Mark Hamil i Carrie Fisher, ponovno će utjeloviti svoje kultne uloge. Također, vraćaju se i Anthony Daniels te Kenny Baker kao androidi  C3PO i R2-D2, kao i Peter Mayhew u ulozi Chewbacce.

Disney, novi vlasnik uspješne franšize Georgea Lucasa, kao redatelja je uposlio J.J. Abramsa. Ostalu ekipu filma upotpunjuju John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson i Max von Sydow.

- Sa snimanjem započinjemo kroz koji tjedan, a svi se trude najviše što mogu da fanovi budu ponosni - rekao je J.J.Abrams, od kojeg se očekuje mnogo.

Redatelj, kojem je 2009. godine povjeren vrlo uspješan "reboot" "Zvjezdanih staza", sada mora opravdati povjerenje fanova franšize koja je između 1977. do 2005. godine zaradila preko 4,4 milijardi dolara.

>>Ratovi zvijezda: Carrie Fisher ponovo će glumiti princezu Leiu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije