Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lavina komentara

Hamed zapalio Twitter objavom o ženskim tajicama, pratitelji ga napali: 'Izuzetno problematična izjava'

Foto: Petar Glebov/Pixsell, Twitter
1/5
14.05.2021.
u 10:58

Hamed inače često koristi Twitter kako bi komentirao dnevnopolitička zbivanja, a ovog se puta obratio damama koje nose tajice.

Bivši televizijski voditelj, urednik i vlasnik jedne od najuspješnijih modnih agencija Hamed Bangoura ponovno je izazvao lavinu reakcija statusom na svom Twitteru. Hamed se inače često koristi Twitterom kako bi komentirao dnevnopolitička zbivanja, a ovog se puta obratio damama koje nose tajice. 

– Drage moje dame, nemojte se ljutiti na mene, ali moram pitati. Tko je nekima od vas rekao da su one uske tajice, i još pri tome kada se kroz njih vidi vaš donji veš, neka fora? Ne, nije fora, vjerujte mi. Još jednom isprika svim damama, ali neke scene koje vidim po gradu su .... – napisao je Hamed. U komentarima su mu se odmah javili brojni pratitelji koji su ga prozvali zbog statusa. 

Foto: Twitter

"Izuzetno problematična objava. Dakle, VAMA je nešto gadno na drugima, i? Vi ste mjerilo kako bi se žene trebale oblačiti? Nekome je možda gadno nešto na vama, pa? Prebacujete VAŠ problem na populaciju žena kao da je to NJIHOV problem s naglaskom da vama nešto 'nije fora'. Đizs!" napisao mu je jedan tviteraš. 

"Slažem se da je problematična izjava. Nisam rekao da je gadno, nigdje to nisam napisao, niti da sam ja mjerilo kako bi se žene trebale oblačiti. Siguran sam da je nekome nešto gadno na meni i nemam problem s tim. Ljubazno sam pitao i rekao da meni nije fora, što ne znači da nekom je", odgovorio je Hamed. 

"Nije 'ljubazno' pitanje, prozvali ste 'neke', znači na ostale žene nemate primjedbi, iako nose tajice kroz koje se vide gaće. Smijem li zaključiti da biste njima poručili 'dapače, samo dajte'? Teror 'ljepota & mladost' pršti, truje i mnoge žene natjera na gubitak samopoštovanja i dostojanstva", napisala je jedna korisnica Twittera.

Bilo je i onih koji su se složili s Hamedom. "Meni kao ženi od nepunih 40 g je to odvratno, ja kćerki od 7 g kad kupujem tajice gledam da se ne proziru a kamoli sebi iako ih samo po kući nosim ili ispod neke tunike", "Ja sam žensko pa mi je to grozno ili nekako nehigijenski", "Apsolutno podržavam Hameda. Pravo pitanje nisu tajice nego minimum pristojnosti. Gdje možemo povući crtu? Tajice? Može. Prozirne tajice? Može. Prozirne tajice i prozirne gaćice? Može li? Smije li u društvu postojati minimum dostojanstvenog odijevanja? Vrijedi i za muške!", "Pa ima čovjek praf, fakat nije lijepo", "Ne trebaš se ispričavati, sve si dobro rekao", "Užasno bilo i ostalo", "Degutantne", neki su od komentara. 

Čini se da je rasprava poprimila puno veće razmjere nego što je Hamed očekivao pa se još jednom osvrnuo na svoj status i uputio ispriku 'uvrijeđenim' damama. 

"Nemreš danas ništa ljubazno ni pitati, niti izreći svoje mišljenje, pa ni uza sve ograde i što je pristojnije moguće. Isprika ako je bilo koga moj prošli tweet povrijedio. Posebno damama. Nego da se mi vratimo ustašama, partizanima, predsjedniku, premijeru, izborima", napisao je Bangoura. 

Foto: Twitter

Ključne riječi

Komentara 33

IS
istina00
12:08 14.05.2021.

dobro je i rekao..za obući tajice treba imati dobro tijelo i pozadinu, a neke u njima izgledaju kao da su tajice navukli na slona

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
12:21 14.05.2021.

Hamed je u pravu. Previše je kurv...ca po ulicama, to je činjenica. Jel mi smeta? Ne. Jel smijem primjetiti? Da. Našle se uvrijeđene gradske fuxe

DU
Deleted user
12:03 14.05.2021.

Čovjek je, bez vrijeđanja ,rekao golu istinu. Nekoj osobi tajice pristaju, neka ih nosi iz pomodarstva ,a prije toga se nije pogledala u ogledalo, a da se pogledala došlo bi joj zlo. Međutim recimo haljina ili hlaće bi joj pristajale samo tako.Svi koji ga kritiziraju trebaju razmisliti dali je poštenije reći nekom da je provalija ispred njega, ili ga pustiti da padne, pa poslije glumiti i plakati sa svima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije