Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branio konobaricu

Hamed Bangoura priveden zbog verbalnog sukoba u Opatiji

hamed Bangoura
Pixsell
07.05.2012.
u 16:54

Bivši televizijski voditelj verbalno se sukobio sa Zdravkom Dimačem, jednim od menadžera Podravke

Zbog verbalnog sukoba sa Zdravkom Dimačem, jednim od menadžera Podravke, Hamed Bangoura ovaj je vikend priveden u policijsku postaju u Opatiji, prenosi T-portal.

Bivši televizijski voditelj na svom Facebook-profilu napisao je da je u jednom kafiću u Opatiji u nedjelju pio kavu i razgovarao s konobaricom kada je u kafić ušao Dimač s pritužbom da svoju kavu čeka već 20 minuta i tražeći knjigu žalbe. Konobarica mu je ljubazno objasnila da je vlasnik knjigu odnio na općinu te ga je u znak isprike htjela počastiti kavom. Na to joj je Dimač kazao da će zvati Državni inspektorat pa je nazvao informacije kako bi došao do njegova broja. Tada se u svađu umiješao i Bangoura pristojno zamolivši Dimača da prihvati ispriku konobarice i dodajući kako je dio krivnje i njegov jer se zapričao s konobaricom. No Dimač nije prihvatio prijedlog te je Bangouri odgovorio da konobarica mora platiti za svoj nemar. U tom trenutku, iznerviran Dimačevim ponašanjem, Bangoura mu kaže: " Slušaj, papak, 'ajde van pa nastavi maltretirati i zvati izvan lokala".

No nakon što ga je Dimač pitao zna li tko je on i rekao mu da će pozvati policiju, Bangoura mu je rekao: ''P... mu materina, zato nam i jest tako u državi kad svatko svoje frustracije liječi na način da ne želi prihvatiti ni ispriku''. Dimač je pozvao policiju te im rekao da mu je Hamed rekao: "P... ti materina". Policija je privela Bangouru, on je u postaji dao iskaz, a na svom Facebook-profilu pohvalio je policiju u Opatiji zbog korektno odrađena posla.

Ključne riječi

Komentara 12

FL
flick
18:31 07.05.2012.

\'\'No nakon što ga je Dimač pitao zna li tko je on i rekao mu da će pozvati policiju\'\' Ma zamisli, on je umislio da je neki faktor i da bi svi trebali znati tko je on. ... .

LI
liliZG
10:50 08.05.2012.

tipična hrvatska,........umišljene veličine moraju uvijek biti prve poslužene, kod njih ni isprika i besplatna kava ne znače ništa, a baš me zanima gdje mu se žurilo, vjerojatno na ručak od jastoga......menadžer za popišat se od smijeha, bulingaš dok ga neki veći bulingaš ne sredi.......

GR
gradjanski
17:14 09.05.2012.

Bravo Hamed. Oni sa filozofijom : use nase i podase su nažalost jedno vrijeme držali prevlast i u medijim ai u životu. Vrijeme je za promjenu. Lopovima i primitivcima treba reći što im spada. Izložimo ih! No, interesantno je kakoo se uvijek pokušavaju skriti u katolicizam i kršćanstvo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije