Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO SPOR

Halid je dužan bivšoj ljubavnici isplatiti gotovo pola milijuna kuna

Sonja Bašić i Halid Muslimović
Foto: Screenshot
1/4
29.11.2020.
u 13:02

-  Istina je da sam pobijedila na sudu. Drago mi je što je presuda otišla u moju korist. Ovo je dokaz da nema jače institucije od države i suda i da je pravda jednaka za sve građane - rekla je Sonja Bašić

Poznati pjevač narodne glazbe Halid Muslimović dužan je bivšoj ljubavnici Sonji Bašić isplatiti 70 tisuća eura (oko pola milijuna kuna) duga. Kako piše Kurir, u periodu između 2015. i 2018., Sonja je  financijski pomagala svom ljubavniku. U pitanju je iznos od vrtoglavih 107 tisuća eura (oko 770 tisuća kuna). Poduzetnica je Halidu, tvrdi, dala još 260 tisuća kuna na ruke, ali sud nije uvažio taj iznos s obzirom na to da nema dokaz o primopredaji novca. 

-  Istina je da sam pobijedila na sudu. Drago mi je što je presuda otišla u moju korist. Ovo je dokaz da nema jače institucije od države i suda i da je pravda jednaka za sve građane - rekla je Sonja za Kurir. Muslimovića očekuje i druga presuda, zbog navodnog nasilja nad Sonjom Bašić.

Kako je kazala na suđenju, Na Halidov koncert u Kozarcu došla je 27. srpnja prošle godine kako bi dogovorili vraćanje novca koji je posudila Muslimoviću. Kritične večeri zatražila je od Muslimovića da je nakon koncerta odveze do taksi stanice kako bi se vratila u Banja Luku. Dok su se vozili pitala je Halida kada će joj vratiti njen novac. Muslimović se zaustavio na lokalnoj benzinskoj crpki, a nakon pitanja o novcu, dodao gas i krenuo prema Banja Luci. 

 - Vozio je kao manijak, 140-150 kilometara na sat. Ponovno sam ga pitala za pare, a on je počeo psovati džamiju, udarati šakom od volan, a zatim je udario i mene koja sam sjedila na mjestu suvozača - kazala je Bašić, dodajući da je Muslimović tada zaustavio automobil, te je uhvativši za kosu izbacio vani. Dodala je da pukom srećom nije udarila glavom u kamen. 

-  Je*ala te policija, ti ćeš mene prijaviti, ti si mala maca za mene, znaš li ti tko sam ja. Vozat ću te u gepeku, mrak će te progutati - govorio je navodno Muslimović ženi koju je prethodno više puta udario šakom u glavu. Zatim ju je ponovno ubacio u automobil i odvezao u Banja Luku. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

HA
Harki
13:44 29.11.2020.

Bio je medju 5 najvećih imena bivše YU, a spao na to da mora posudjivati 70.000 Eur? Baš jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije