Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo poglavlje

Halid Bešlić uskoro napušta BiH! Otkrio gdje seli i zbog čega

Halid Bešlić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
22.12.2018.
u 17:09

Pjevač se na selidbu odlučio isključivo iz privatnih razloga.

Halid Bešlić najavio je novo poglavlje u svom životu. Naime, legendarni bosanski glazbenik uskoro napušta svoju zemlju i odlazi u inozemstvo. U početku će živjeti na dvije adrese, a u dogledno vrijeme planira u potpunosti napustiti svoju zemlju.

Na ovu odluku odlučio se prvenstveno iz privatnih razloga. Naime, u Njemačku uskoro odlaze njegov sin, snaha i unuci koji će pjevaču jako nedostajati. 

- Snaha je dobila dobar posao u Njemačkoj, tako da su se odlučili za odlazak iz BiH. Offenbach će biti njihova nova baza. Naravno da će meni i Sejdi nedostajati unuci, ali već ćemo od veljače ili ožujka živjeti na relaciji BiH - Njemačka. Navikli smo da smo svaki dan s unucima, tako da ćemo svaki dan iskoristiti za odlazak kod sina i snahe - rekao je Halid za portal Faktor.ba. 

Otkrio je i kako već godinama uplaćuje mirovinu u Njemačkoj pa tamo planira nastaviti živjeti kad jednog dana prekine s pjevačkom karijerom. - Za nekoliko mjeseci idem u zasluženu penziju u Njemačkoj, a ispunio sam sve uvjete za penziju u Bosni - kaže glazbenik. 

No, mirovina će još pričekati jer na radost brojnih obožavatelja Halid ne prestaje s nastupima diljem svijeta. -Naravno, Halid još nije za penziju i još ću pjevati i družiti se sa svojim fanovima - zaključio je pjevač na kraju razgovora.  

Pogledajte i kamo su nestale bivše prve dame TV-a. 

Ključne riječi

Komentara 147

JK
jurica.kovač
17:39 22.12.2018.

Koji glup članak,šta me briga što Halid seli u njemačku ide i moj brat pa nitko o tome ne piše.

SX
sudbina x
17:32 22.12.2018.

Halid je ljudina i zato bježi iz države koja krši ljudska prava Hrvatima...

5S
505.scrtom
18:06 22.12.2018.

Offenbach , među svojima je ,može se širiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije