Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolje tek slijedi

Hakija iz showa 'Ljubav je na selu': Zvalo me 300 djevojaka

Foto: RTL
1/4
21.02.2020.
u 11:19

Hakija je pričao o njegovoj dugoj vezi koja je trajala sedam godina. No, ističe kako se nisu svađali i da su ostali u dobrim odnosima.

Hakija Špego prije par dana ugostio je svoje tri dame u rodnom Konjicu, i to u kući koju inače iznajmljuje kao hostel, a cijela obitelj se već desetak godina bavi raftingom i turizmom. Hakija se odlično snašao u showu 'Ljubav je na selu' i uživa u popularnosti kod djevojaka.

- Fino je, ugodno, kako nije, kada te nazove 300 djevojaka, šalju poljupce, hoće se upoznati, izaći... - priznao je. 

Mještani za najpoželjnijeg farmera ove sezone imaju samo riječi hvale i kažu kako Hakija nije čovjek koji voli izlaziti ili besposličariti.

- Radi cijeli život, ne može besposleno divaniti danima - rekao je jedan mještanin. 

Hakija je, doznajući od mještana, živio u tri različita stana u gradu, a nedavno se preselio i u kuću malo van grada. Tako je i kuća postala hostel. 

Foto: Facebook/RTL

No, poneki mještani ne shvaćaju zašto Hakija preko televizije pokušava pronaći djevojku. - Ma sve je to samo reklama, što mu je trebalo tako se eksponirati za naći djevojku, ima i ovdje cura. Sve samo za pare! - kažu.

Hakija je, međutim, vrlo zadovoljan reakcijama koje prima. - Čestitaju mi ljudi, daju podršku, ne samo tu u gradu nego porukama iz čitavog svijeta. 'Najbolji si', 'svaka čast', 'odlično si predstavio svoj kraj, kanjon Neretve', to su reakcije na show koji se svugdje gledao i naravno da mi to imponira - kaže 'George Clooney' iz Konjica za 24 sata

Hakija je pričao o njegovoj dugoj vezi koja je trajala sedam godina. - Djevojka je bila iz Konjica i imali smo dva prekida. Nakon dvije godine naše veze odlučila je studirati u Beču, samim time odlaskom u Beč počela se nekako mijenjati situacija, jednostavno smo se nekako od tog momenta počeli udaljavati, fizički, a nakon par mjeseci i emotivno. I onda samo nakon godinu dana, kada je pauzirala studiranje, opet pokrenuli vezu, sve je izgledalo bajno kao i prije. No, nakon još tri godine nastavkom studija i ponovnim odlaskom u Beč, sve je završilo - priznao je. No, ističe kako se nisu svađali i da su ostali u dobrim odnosima. 

- Ništa nije izgubljeno, život ide dalje, svi mi imamo stotine prepreka u životu. Nije bitno u životu koliko si puta pao, bitno je koliko smo se puta ustali - rekao je.

- Djevojke iz 'Ljubav je na selu' bile su zadovoljne i impresionirane raftingom na koji sam ih odveo, ali najbolje u showu tek slijedi - zaključio je Hakija na kraju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije