Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prozivanje u gostovanju

Hadžihafizbegović: 'Da je Isus živ, zabranio bi Thompsona', pjevač odreagirao

Emir Hadžihafisbegović
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/7
31.05.2019.
u 19:02

Kao gost u emisiji Hadžihafizbegović prozvao je Marka Perkovića Thompsona mrziteljem Srba.

Bosanskohercegovački glumac s hrvatskim državljanstvom Emir Hadžihafizbegović kao gost u jednoj emisiji oštro je osudio pjevača Marka Perkovića Thompsona.

U raspravi o pjesmi 'Srbe na vrbe' glumac je izjavio da bi pjevača Isus zabranio, a nakon prozivke Hadžihafizbegoviću Thompsonov menadžment nije ostao dužan te njihovu izjavu prenosimo u cijelosti.

 U dosadašnjoj Thompsonovoj karijeri od njegovih mrzitelja pojavljivalo se bezbroj odvratnih laži i izmišljotina. Tvrdili su kako Thompson izlazi na binu s oružjem, kako na svojim koncertima ne pjeva ljubavne i domoljubne, već da pjeva ustaške pjesme, da na svojim koncertima izlazi u crnoj odori i pozdravlja Hitlera pa čak i da je bio u ustaškoj vojsci do 1945. iako je svima poznato da je to nemoguće jer je rođen 1966. godine, da je autor pjesme Jasenovac i Gradiška Stara, čak su na HTV-u sami napravili spot (Latinica i Nedjeljom u 2) pokušavajući uvjeriti gledatelje da pjesmu Jasenovac i Gradiška Stara Thompson izvodi na svojim koncertima, kako na svojim koncertima poziva ljude da nose nacističko znakovlje.

Tvrdili su da je Thompson najveći Srbomrzac iako Thompson Srbe kao narod nikada niti u jednoj svojoj pjesmi, a niti uopće nije spomenuo, čak ni u pjesmi "Bojna Čavoglave", u njoj spominje srpske dobrovoljce i četnike koji su napali njegovu zemlju. Ima toga još podosta, ali da ne nabrajamo...

Titulu rekordera izgovorenih gnjusnih laži i gluposti ipak dodjeljujemo Emiru Hadžihafizbegoviću.

Zamislite, ustvrdio je kako Thompson ima pjesmu "Srbe na vrbe" te kako bi ga Isus da je živ zabranio, a njemu poručujemo: Tvrditi da Thompson ima takvu pjesmu može izmisliti samo neki bolesni um, svojom mržnjom prema drugim narodima, lažima i izmišljotinama, podmetanjima i podvaljivanjem kako bi se ljudi mrzili samo potpiruje i zagađuje medijski prostor.

Za razliku od Thompsona koji pjeva o svojoj ljubavi prema dragome Bogu, obitelji i svojoj domovini, Hadžihafizbegović svojim izjavama, lažima i uglavnom baljezganjem zagovara ratovanje, ubijanje i pokušava ponovno zavaditi narod na ovim prostorima -

Komentare na izjavu u videu ovog glumca, političara, kvaziratnika, korisnika hrvatskog proračuna ili kako se već u raznim prigodama predstavlja, ostavljamo vama.

Menadžment Marka Perkovića Thompsona

Pogledajte kako je Marija Šerifović zvučala kod nas u Studiju Večernjeg lista.

Komentara 395

AN
Androniko
19:08 31.05.2019.

Smiješni su pokušaji tumačenja katoličanstva onih koji nisu pripadnici te religije, ili je čak preziru poput dotičnog mrzitelja. Gdje je pročitao da Isus NIJE živ? ;)

MA
mazdrk16
19:43 31.05.2019.

obični muslimanski šovinist

BU
busbus59
19:35 31.05.2019.

Pogledajte na youtubeu što dotični misli i govori o Hrvatima! Bolestan od mržnje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije