Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želja za majčinstvom

Gwyneth Paltrow želi roditi još jedno dijete

gp
Reuters
27.04.2010.
u 14:44

- Nisam trudna, ali želim još jedno dijete. Osjećam se sretno jer sam rodila dvoje zdrave i slatke djece pa mislim da se šteta zaustaviti - kazala je glumica.

Apple i Moses, napravite mjesta u sobi jer je vaša majka Gwyneth poželjela roditi još jednu bebu.

- Nisam trudna, ali želim još jedno dijete. Osjećam se sretno jer sam rodila dvoje zdrave i slatke djece pa mislim da se šteta zaustaviti - kazala je glumica, a njezine želje uslišit će suprug, pjevač grupe Coldplay - Chris Martin. Iako joj se ponekad djeca "popnu na glavu", 37-godišnja Gwyneth zbog toga im ne zamjera.

- Djeca su, zar ne? - kaže plavokosa mama te dodaje.

- Prodat ću vam recept. Ako ste neispavane, umorne i razdražljive te biste najradije pobacale sve njihove medvjediće... uzmite igračku koja radi strašnu buku i izbacite stres iz sebe - tvrdi majka koja bi uskoro mogla snimiti reklamu za majčinstvo u tridesetima. Naime, ona i Chris pred oltar su stali prije sedam godina, a prvu bebu - malenu Apple, glumica je rodila tek dvije godine kasnije. Malenog Mosesa dobila je na pragu 36., a ako bude sreće, u  četrdesete bi mogla ušetati će kao trudnica.

 



 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije