Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrugla obljetnica

Gwyneth Paltrow zabavom na moru proslavila 40. rođendan

gwyneth paltrow
pixsell
02.10.2012.
u 11:15

Slavljenici je suprug, pjevač Chris Martin darovao nastup omiljenog joj DJ-a te joj je pred svima otpjevao ljubavnu baladu

Za četrdeseti rođendan svoje voljene Gwyneth Paltrow, pjevač Chris Martin njezina omiljenog DJ-a unajmio je i odvezao na privatnu zabavu koju joj je priredio ni manje ni više nego u Nici u Francuskoj.

Na luksuznom brodu, na kojem su se s oskarovkom valjuškali i frontman grupe U2 Bono Vox te drugi poznati uzvanici DJ Kayper zavrtjela je svoje ploče i rasplesala goste, nakon čega je Chris Martin preuzeo mikrofon i pred svojom suprugom otpjevao ljubavnu laganicu grupe Take That "Back for good".

Glazbenik i plavokosa glumica tako su još jednom potvrdili da njihova ljubav i nakon devet godina još uvijek ne blijedi. Zato bi svoju obitelj, oplemenjenu s dvoje djece – osmogodišnjom Apple i šestogodišnjim Mosesom, uskoro mogli obogatiti još jednim članom.

– Nova beba će nas usrećiti – kazala je slavljenica Paltrow.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije