Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera

Gwyneth Paltrow vratila se staroj ljubavi?

gwyenth paltrow chris martin
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
27.03.2014.
u 18:02

Gwyneth Paltrow navodno je već krenula dalje te ljubi drugog. Medijima su ona i Chris Martin tek otkrili da se rastaju...

Gwyneth Paltrow navodno je već krenula dalje te ljubi drugog. Medijima su ona i Chris Martin tek otkrili da se rastaju, a Daily Mail već se raspisao o aferi glumice i glazbenika Donovana Leitcha. S njim je Gwyneth bila davnih 90-ih, prije nego što je počela vezu s Bradom Pittom.

Osim toga, neki portali objavili su fotografije na kojima su se Gwyneth i Donovan poljubili, a snimljeni su i na utakmici L.A. Dodgersa. S njima u društvu bila su i njena djeca, Apple i Moses. Fotografije otprije nisu komentirali ni Gwyneth ni Chris Martin, no njezin je glasnogovornik izjavio kako glumica nije u romantičnom odnosu niti je treća osoba kriva za njen razvod.

>>Razvod od 150 mil. $ objavili na zajedničkom ljetovanju na Bahamima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije