Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gwyneth Paltrow:

'Sve su htjele biti s Bradom, a ja nisam bila dobra za njega'

gwyneth paltrow
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
03.09.2017.
u 19:05

Glumica je u jednoj radijskoj emisiji priznala kako je ona kriva za prekid s Pittom s kojim je u vezi bila dvije godine.

Glumica Gwyneth Paltrow u intervju u  radijskoj emisiji Girlboss otvoreno je pričala o svojim bivšim dečkima Bradu Pittu i Benu Afflecku.

Priznala je kako je ona jedini krivac za prekid s Bradom s kojim je bila u vezi od 1995. do 1997. godine.

- Jednostavno sam zeznula. Nisam bila dobra za njega, a sve su žene htjele biti s njim. Pa to je Brad Pitt tko ne bi htio biti s njim? -rekla je Gwyneth.

Osvrnula se i na vezu s Benom Affleckom i rekla kako u vrijeme kad su bili zajedno Ben nije bio dobar za samog sebe, pa nije mogao biti dobar niti za nju.

Razgovor o vezama zaključila je ovako: Stvarno sam zeznula puno veza. Kad razmislim, bila sam dobra prijateljica, kći i sestra, a mislim i majka, ali sam ranjiva u ljubavnim odnosima i često ih zeznem. 

Komentara 1

MU
mulag
07:32 04.09.2017.

al si lipa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije