Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stara ljubav

Gwyneth: Ono što je Brad Pitt napravio za mene neću nikada zaboraviti

Gwyneth Paltrow
Foto: Press Association/PIXSELL
1/8
25.05.2018.
u 11:09

Harvey Weinstein ušao je 1995. godine u sobu Gwyneth Paltrow i počeo je masirati iz čista mira, ona je sve ispričala tadašnjem dečku Bradu Pittu koji je nakon toga zaprijetio Weinsteinu da će ga ubiti ako se to ponovi.

Gwyneth Paltrow za jedan je američki radio rekla da je i ona bila žrtva proslavljenog producenta Harveya Weinsteina i da ju je tada zaštitio njezin tadašnji dečko Brad Pitt.

Producent ju je 1995. u njezinoj hotelskoj sobi počeo iz čistog mira masirati, potom ju je pozvao u svoju sobu, što je ona odbila. Odmah se povjerila Pittu koji nije gubio vrijeme i odlučio je reći Weinsteinu što ga ide.

– Gurnuo ga je uza zid i rekao mu da će ga ubiti ako se još jednom budem osjećala loše zbog njega. Volim ga zbog toga i to mu neću nikada zaboraviti – otkrila je glumica.

Gwyneth Paltrow
1/9

Komentara 2

Avatar arhaika
arhaika
15:36 25.05.2018.

a zasto je bio u njenoj sobi? ne kuzim..

Avatar southman
southman
12:23 25.05.2018.

1995.-te, vreijeme njene najveće slave !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije