Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjeti glumice

Gwenyth Paltrow ne preskače jogu i jede zdravo, ali i pije viski svaki dan

Foto: PA/Pixsell
1/3
25.09.2018.
u 16:09

Kad je dan gotov pripremim si kupku i popijem čašu japanskog viskija. Pijem svaki dan u tjednu, veli glumica.

Gwyneth Paltrow poznata je po svom iznimno zdravom životu - ne preskače jogu, hrani se samo organskim namirnicama, a to sve dijeli na stranici svog branda "Goop" koji slavi deset godina.

Liječnici nekim njezinim receptima ni najmanje nisu oduševljeni; podsjetimo samo na doktoricu Jen Gunter koja je kako bi dokazala da je u pravu za primjer uzela sam sadržaj stranice.

- Zašto stavljati kamenje na vaginu i dijeliti savjete čovjeka koji tvrdi da priča s duhovima, pitala se Gunter.

Doktorica dodaje kako se sve mora uzeti s dozom opreza, jer su neki od savjeta i opasni po život. Sama je provela istraživanje i isprobala jedan od recepata, a odmah je primijetila da glavni sastojak sadrži arsen i može biti poprilično štetan.

Glumica ima vojsku fanova koji slijepo slijede njezine savjete i u prepirci s Gunter su naravno stali na stranu Paltrow. No što će reći na glumičinu posljednju izjavu koju je dala za standard.co.uk pričajući o dućanu kojeg otvara u Londonu?

Paltrow tvrdi kako njezin život nisu samo zdrava hrana, tretmani vagine i non-stop pilates.

- Dižem se rano i prvo popijem kavu prije nego probudim djecu da ih odvedem u školu. Tad vježbam, a zatim idem u ured gdje provedem cijeli dan. Tad radimo domaće zadaće i provodimo obiteljsko vrijeme. Kad je to gotovo – pripremim si kupku i popijem čašu japanskog viskija. Pijem svaki dan u tjednu, smije se Gwyneth. Iz krajnosti u krajnost, od super zdravog života očito se mora odmoriti i njegovo zaštitno lice, no pijenje žestokog alkohola svakodnevno?

Ne sumnjamo da će se liječnici opet javiti i krenuti u prepirku oko Gwynetinih savjeta.

Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
17:58 25.09.2018.

ove kaj upraznjavaju jogu vole analni sex

ST
Stručnjak
11:22 26.09.2018.

što joj znači zdrava hrana i joga kad se napušava cigaretama?

ST
Stručnjak
11:22 26.09.2018.

što joj znači zdrava hrana i joga kad se napušava cigaretama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije