Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prljavo rublje

Gruzijska 28-godišnja ministrica bila striptizeta?

'The photograph which was alleged'
Foto: ' '
1/5
28.07.2011.
u 22:45

Ne čini se slučajnim što gruzijsku ministricu Rusi blate upravo uoči druge obljetnice ruske invazije

Gruzijski premijer Nika Gilauri 3. srpnja za ministricu gospodarstva, umjesto Zuraba Poloikašvilija, imenovao je Veru Kobaliju. Samo 25 dana poslije ruske je tabloide preplavila fotografija Vere Kobalije s tvrdnjama da je 28-godišnja ministrica zapravo striptizeta koju je predsjednik Mihail Saakašvili dovukao u premijerov kabinet nakon što ju je upoznao za ZOI u Vancouveru.

U blaćenju je prednjačila Komsomolskaja pravda. Londonskom Independentu Vera je potvrdila da je fotografija izvorna, da je stara deset godina i da je nastala jedne večeri u lokalu za ljetovanja na Floridi, a potječe iz galerije na njezinu profilu na Facebooku. Provjerili smo, ministričin profil na toj i drugim društvenim mrežama sada je ogoljen do osnovnih informacija.

Vera Kobalia doista se u veljači ove godine doselila u Gruziju kao aktivistica u nevladinoj udruzi Koalicija za pravdu. Fakultet organizacije u informatičkim strukama završila je 2004. godine, a u međuvremenu je u Kanadi djelovala u nevladinim udrugama, kao menadžerica u prodaji, TV producentica te kao partnerica u tvrtki utemeljenoj 2008. godine.

Mnogi zaboravljaju da će 8. kolovoza biti dvije godine od ruske invazije na Gruziju...

Komentara 7

Avatar _Hedon_
_Hedon_
04:08 29.07.2010.

Je li Vera bila striptizeta ili nije...pitanje za milijun kuna

CV
cvijece
23:04 28.07.2010.

Čak i da je sve istina,za svaku je pohvalu njen trud da iz svega izađe,školuje se i postigne rezultate,to može samo netko tko ima puno snage.Pitanje je šta su postigle mnoge njene školske frendice,sve redom čedne.

TO
torrente
12:57 29.07.2010.

onaj gruzijski predsjednik (britanski agent)prvo je izazvao namjerno rat sa rusijom, a nakon toga se zadužio kod banaka za desetke milijardi radi obnove nakon rata .dobio je dobru proviziju .tako se to radi u visokim kriminalnim sferama.a ne ukokati babu za 300 kuna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije