Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pjesma

Grupa Detour ima pravu ljetnu poslasticu - singl Vikend

13.06.2018.
u 09:48

Pjesmu prati video spot sniman u Supetru na Braču i prikazuje idealan vikend članova benda na moru u kontrastu sa sporom dinamikom grada i sjetom.

Grupa Detour donosi nam pravu ljetnu poslasticu, singl Vikend, o kojem autor i frontman grupe Nenad Borgudan kaže:

‘Dogodila mi se pjesma u kojoj u prvi plan dolazi do izražaja plesni ritam, idealna zvučna kulisa nadolazećih ljetnih avantura. Vikend kao pojam, u mnogima budi najpozitivnije asocijacije i mami osmijeh na lice pa je tako i pjesma pokušala dočarati dijelić tog rasploženja uronjenog u nostalgičnu atmosferu završene ljubavne priče.’

Pjesmu prati video spot sniman u Supetru na Braču i prikazuje idealan vikend članova benda na moru u kontrastu sa sporom dinamikom grada i sjetom. Režiju potpisuje Tomislav Brdjanović, a veliku podršku u realizaciji  spota pružila je TZ grada Supetar i sam grad Supetar.

Pjesma ‘Vikend’ četvrti je službeni singl s predstojećeg novog studijskog albuma ‘TourDetour’ čiji je izlazak najavljen za jesen. Već sada možemo zaključiti kako će Detourov novi album uspješno naslijediti njihov nagrađivani ‘A što ak ja...’. što  svojim dosezima, uspjesima i priznanjima potvrđuju dosadašnji singlovi ‘Zaljubila sam se, ‘Biram’ i ‘Bez tebe’.

Ova godina će Detourovcima svakako biti posebna s obzirom da za kraj pripremaju najveći koncert u karijeri. Nakon sjajnih rasprodanih koncerata u Tvornici kulture, Vintage Industrial Baru i posljednjeg u K.D. ‘Vatroslav Lisinski’ s grupom Pavel, pop sastav, kojemu tepaju da su perjanice domaćeg popa, za 8. prosinca najavljuje koncert u zagrebačkom Domu sportova gdje će ujedno uživo predstaviti i svoj novi album. Early bird karte su već u prodaji i do 21. lipnja bit će dostupne po cijeni od 60kn. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije