Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvosatni nastup

Grupa Buđenje pred punim Kerempuhom održala promotivni koncert 'Ljubav nema pravila'

Buđenje
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/10
21.03.2016.
u 22:54

S gostima i prijateljima – Nenom Belanom, grupom Pavel, gitaristima Marijanom Brkićem Brkom i Tomom In der Mühlenom, Vannom i Lejlom Mijatović – održali su dvosatni, svirački besprijekoran, reprezentativan nastup

Grupa Buđenje večeras je u zagrebačkom kazalištu Kerempuh održala promotivni koncert albuma "Ljubav nema pravila", sniman kamerama za DVD izdanje.

S gostima i prijateljima – Nenom Belanom, grupom Pavel, gitaristima Marijanom Brkićem Brkom i Tomom In der Mühlenom, Vannom i Lejlom Mijatović – održali su dvosatni, svirački besprijekoran, reprezentativan nastup pred punim Kerempuhom. 

>>Zagreb danas: koncert Buđenja i Međunarodni dan poezije

>>Poklanjamo 5x2 ulaznice za koncert grupe Buđenje

Komentara 3

DU
Deleted user
07:30 22.03.2016.

dosljedan i kvalitetan bend. malo je takvih...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
04:33 22.03.2016.

nekad se to dwesavalo u lapu, zebri cak i saloonu....sad je kerempuh, za mjesec ili dva imat cemo promociju Hladnog Piva u HNK. Naravno, Zagrebackom, I Hladno Pivo je prevec hrvatski bend za rijecko.....

SP
spremni0
06:27 22.03.2016.

Bilo je jako dobro...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije