Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raspoložena glumica

Gruica pokazala bujni dekolte i našalila se s fanovima

Split: Prezentacija unikatnog nakita Mie Hebib
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/7
09.09.2020.
u 13:35

"Samo da vas pitam. Vidite li i vi nekako mutno i uduplo? Godine jel' da?!" napisala je Gruica i nasmijala pratitelje

Glumica Ana Gruica Uglešić na Instagramu se često hvali svojom besprijekornom figurom, a na posljednjoj fotografiji u prvi je plan stavila svoj bujni dekolte, a u opisu se i malo našalila.

"Samo da vas pitam. Vidite li i vi nekako mutno i uduplo? Godine jel' da?!" napisala je Gruica i nasmijala pratitelje.

Foto: Instagram screenshot

"Ništa nije mutno kad si ti u pitanju", napisala joj je kreatorica Matija Vuica, a jedan joj je pratitelj napisao da izgleda odlično, kao da vidi neku 3D sliku. 

Gruica je prije četiri godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu, a vitku liniju održava svakodnevnim vježbanjem. Nedavno je proslavila i drugu godišnjicu braka sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem.

Split: Prezentacija unikatnog nakita Mie Hebib
1/8

Ana i  Boran poznaju se više od dvadeset godina, a kako je jednom prilikom otkrila, ljubav im se dogodila iz vedra neba, spontano i neočekivano. Glumica i devet godina stariji liječnik prvi put su zajedno snimljeni u listopadu 2017. godine, nedugo nakon što je Ana objavila da više nije s piscem Hrvojem Šalkovićem, s kojim ima sina Ivana Marata.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

VE
Vepartapir
18:07 09.09.2020.

Zasto ste mi izbrisali komentar? Niti sam ikoga vrijedao niti sam koristio psovke. Samo sam iznosio cinjenice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije