Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNI DIZAJNER

Grubnićeva čestitka uoči vjenčanja: 'Volim te jer si svoj i širiš ljubav'

Marko Grubnić
Foto: Instagram
1/6
25.05.2020.
u 12:57

- Sretan ti rođendan ljubavi naša najslađa... Ostani zauvijek ovako zaigran, veseo i bezbrižan... Hvala ti što si u naše živote unio beskrajno puno radosti, zabave i veselja - napisao je Grubnić Castru

Marko Grubnić na Instagramu je uputio posebnu rođendansku čestitku svom psu, pomerancu Casperu.

- Sretan ti rođendan ljubavi naša najslađa... Ostani zauvijek ovako zaigran, veseo i bezbrižan... Hvala ti što si u naše živote unio beskrajno puno radosti, zabave i veselja... Obožavamo zajedno s tobom svakodnevno iznova istraživati i otkrivati svijet... Tvoj Casper te je strpljivo učio od prvog dana kako da postaneš dobar i poslušan psić baš poput njega, a ti si kao pravi 'mlađi brat', u sva ta pravila unio svoj 'potpis', svoju osobnost, nepredvidivost, baš kao i onog dana kada si u samo jednoj sekundi nestao u šetnji, izgubio se, svi smo se jako uplašili, susjedi su te tražili, cijela ulica se digla na noge, susjedi su motorima obilazili kvart, samo da te pronađemo...

Foto: Instagram screenshot

Zabrinuli smo se jer si najmanji, a u tom trenu smo zaboravili da iako si najmanji, ti si išao za svojim velikim srcem i u svom stilu, potpuno bezbrižno i zaigrano u travi slučajno sreo svog novog 'prijatelja' gospodina Ježa... Mogli smo te tražiti do besvijesti, jer ti se vratio tek kada si svog Ježića ispratio na sigurno... I zato te volimo najviše na svijetu, jer si svoj, a od srca širiš ljubav gdje god da prođeš... Sretan ti 1. rođendan dobri naš Castro - napisao je Grubnić pokraj fotografije psića kojeg je nabavio u rujnu prošle godine. Osim njega još ima  još jednog piomeranca - Caspera. Castro je u njegovu obitelj došao iz Osijeka.

Marko Grubnić
1/15

-  Više od godinu dana bio sam u kontaktu s gospođom, nije mi htjela prodati psa dok nije bila sto posto sigurna u kvalitetu psa i u mene, strpljivo je čekala pravog psa za mene. Kad se Castro rodio odmah sam dobio slike male bebice koja je bila kao pola dlana, od tada pa naredna tri mjeseca mi je gospođa slala svaki tjedan slike dok nije došlo vrijeme da ga preuzmem. Tako da od kad se rodio je bio moj... pratio sam njegov razvoj - kazao je Grubnić lani za 24 sata. Podsjetimo, modni stilist najavio je vjenčanje ovog ljeta. Kako je nedavno kazao, svadba će se održati ovog ljeta, a pozvat će uski krug prijatelja. 

 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
13:31 25.05.2020.

Ako ovo nije za Pulitzera onda sve u .....

IS
istinapakadbude
14:08 25.05.2020.

Pitali nekog starog proroka sta je najgore u zivotu? Kaze on, najgore u zivotu je kad nemas nikakvog posla i onda te slave ovi sto isto nemaju nikakvog drugog posla.

VE
verica2
14:09 25.05.2020.

Sodoma i Gomora! Ništa novo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije