Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ JEDNOG POGLAVLJA

Grubnićev emotivni oproštaj: 'Volim staviti točku na i...'

Marko Grubnić
28.12.2020.
u 17:37

Ovaj post je post s posvetom i zauvijek će mi biti podsjetnik na sav trud, rad, zabavu, na sve ljude koje nosim u srcu kao sjećanje na ovaj projekt u ovim više nego izazovnim vremenima..., napisao je Marko

Modni stilist Marko Grubnić sudjelovao je u ovogodišnjoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato", a završetak showa motivirao ga je da se na Instagramu oprosti od kolega.

- Ne volim rastanke, i nikada se ne opraštam od nikoga, samo idem dalje, kao vidjet ćemo se opet (tako mi je lakše), ali volim staviti točku na i, jer zaista vjerujem da ćemo se vidjeti opet... I to vrlo brzo. Ali na kraju jednog poglavlja, projekta, volim zbrojiti svoje blagoslove i lijepe trenutke, podvući crtu i zahvaliti se ljudima s kojima sam radio... Ovaj post je post s posvetom i zauvijek će mi biti podsjetnik na sav trud, rad, zabavu, na sve ljude koje nosim u srcu kao sjećanje na ovaj projekt u ovim više nego izazovnim vremenima..., napisao je Marko i dodao kako su se kolege i on trudili u domove gledatelja unijeti puno zabave, smijeha, veselja i modnih kombinacija.

Foto: Instagram screenshot

- I zato, hvala vam od srca dragi prijatelji što ste pratili moj rad u ovoj sezoni, hvala od srca na svakom dobronamjernom komentaru, stotinama porukama, hvala na svakoj konstruktivnoj kritici... Zadovoljstvo je zaista bilo sve ovo raditi za vas, čak 50 outfita koje su 'prošetale' Maja Šuput, Nives Celzijus i Indira Levak, hvalaaaa curke moje, obožavam vas uvijek i zauvijek.  Beskrajno sam zahvalan, ali i ponosan na činjenicu da Nova TV zaista jako puno ulaže i prati korak sa svijetom kada je vizualni identitet njihovih TV lica u pitanju.

I najiskrenije, iz dubine svoga srca sam ponosan na činjenicu da sam i ja dio tog procesa i puta... HVALA svima na ukazanoj prilici i bezrezervnom povjerenju, zaključio je Marko. 

Ključne riječi

Komentara 4

GE
Gensoman1000
18:10 28.12.2020.

Sve medijske kuce treba pod hitno zatvoriti i svim zaposlenicima oduzeti place. Isto vrijedi i za tkz novinare.

ZB
Zoki-Bijela
19:40 28.12.2020.

Mudrinic je ponosan na njega

PU
Pulchrum
21:49 28.12.2020.

Zatupljivanje hrvatskog naroda kroz pornografsku modu. Ono što nije mogla puška i granata, žele učiniti prljajući dostojanstvo žene, majke, sestre, kćerke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije