Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog stanja u azilu

Grubnić prozvao Bandića i poručio mu: 'Od sada pratimo svaki korak'

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL/Instagram
1/7
08.12.2020.
u 17:03

Gradonačelnik Milan Bandić (65) obišao je sklonište u Dumovcu baš zbog toga, a tom je prilikom izgovorio rečenicu: 'Nema inspekcija, kakva inspekcija. Ja sam inspekcija'.

Društvene mreže preplavljene su nakon što su na vidjelo izišla navodna zlostavljanja životinja u zagrebačkom Sklonište za nezbrinute životinje u Dumovcu. Gradonačelnik Milan Bandić (65) obišao je sklonište u Dumovcu baš zbog toga, a tom je prilikom izgovorio rečenicu: 'Nema inspekcija, kakva inspekcija. Ja sam inspekcija'. 

Stilistu Marku Grubniću ta se rečenica nije svidjela pa je sve komentirao na svojim društvenim mrežama. 

- NE gosp. Bandić, Vi niste inspekcija. Inspekcija će tek obaviti posao, prije ili kasnije, to vam obećavam. Možda ne bi bilo loše da savjetujete ljudima koji primaju naš i Vaš novac za udrugu, da nikako NE spavaju mirno, jer mi od sada pratimo svaki njihov korak. I ja osobno neću odustati dok azil Dumovec ne postane ono što zaista treba bit - utočište ljudske humanosti, suosjećajnosti nad nevinim bićima koja su tamo završila zbog čovjekove okrutnosti. Tako da, poštovani gosp Bandić, hvala vam još jednom na vašoj 'inspekciji', nije bila od koristi jer Vi očito niste dobar inspektor - započeo je Grubnić svoj komentar i dodao da je on osobno zaprimio mnoga svjedočanstva volontera koji su radili u tom azilu.

- I iz prve ruke vam mogu reći da su ta svjedočanstva zastrašujuća, opisuju stanje i rad u Dumovcu, a ono nije za 'inspekciju' poput Vaše, već je za momentalnu smjenu ljudi koji tamo rade (istih onih s kojima ste jučer šetali dok ste obavljali 'inspekciju',) i naravno najgoru moguću kaznu istih tih ljudi. Azil Dumovec bi trebao biti mjesto na kojem će izmučene životinje ponovno steći vjeru u čovjeka, mjesto gdje će se upoznati s boljom stranom ljudskog karaktera od one koju su upoznale prvobitno i upravo zato je ova Vaša 'inspekcija' toliko porazna - poručio je.

- Žao mi je, očekivao sam više… ali, ok, Vi očito bolje niste znali, mogli, smjeli… mi znamo, možemo, smijemo i MORAMO… jer čak i po zakonu smo dužni zaštititi ta nevina bića, tako da… vidimo se uskoro... - zaključio je Grubnić. 

Komentara 1

KA
karlodrago
18:19 08.12.2020.

Grubnić se nešto naglo zainteresirao za Bandića samo za koji dio tijela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije