Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Instagram gori

Grubnić opet gol, a komentari ne prestaju stizati: 'Da mi je muž tako zgodan ne bih silazila s njega'

Foto: Instagram screenshot
1/6
11.06.2019.
u 18:36

Po završetku showa "Ples sa zvijezdama" stilist Marko Grubnić nastavlja na klesanju svog tijela.

Stilist koji je zaplesao u "Plesu sa zvijezdama" i čak šest puta išao u dvoboj Marko Grubnić danas je zapalio internet golišavim fotografijama iz teretane.

- Trener Darko: Da sam ja na tvom mjestu, ja bih stalno trenirao bez majice... Ja: A da sam ja na tvom mjestu, ja bih mene... slikao s fotićem, a ne tim tvojim telefonom, zamisli tek tu sliku... A ne ovako loše rezolucije, još će ljudi pomisliti da je photoshop…- napisao je Grubnić ispod fotografije na kojima ima pločice s kojima bi se svatko htio pohvaliti.

Foto: imdb

U komentiranje se uključila i Ella Dvornik koja nema naviku odlaska u teretanu.

- Da sam ja na tvom mjestu, išla bi u teretanu,al posto nisam sjedim i jedem čokoladu i zamišljam kako ću iduće ljeti krenuti - našalila se influencerica koja je zapjevala ove sezone u "Zvijezde pjevaju".

Ipak jedan komentar je pobjedio među svim komplimentima.

- Marko, da mi je muž tako zgodan, silazila ne bi s njega - oduševljeno je komentirala pratiteljica sliku. 

Iako nikada nije imao problema s kilogramima, u prošlosti nije bio zadovoljan svojom građom pa se odlučio prihvatiti treninga u teretani i ponekad se hvali rezultatima na društvenim mrežama.

Da ga prate i zavide mu pripadnici grubljeg spola, Grubnić se ne liši to pokazati javno.

Foto: imdb

- Da se ne lažemo. Nikad nisam bio s dečkom. Nekako mi to ne znam. Al' tebe, Christiana Ronalda, Justina Biebera volim zamišljat gole. Možda bolesno, ne znam možda normalno, al strašno me pali to - napisao je vjerni pratitelj, a Grubnić je to odlučio shvatiti kao kompliment.

Komentara 30

KO
Kopreinitz
19:09 11.06.2019.

Uzasno los Photoshop, pa glava mu je veca od obujma struka, a o ostalim proporcija,ma da ne govorimo, dajte jednu sliku sa ostalima u teretani za usporedbu, on uvijek sam, lakrdija.

RA
Ralježivota
19:18 11.06.2019.

Psihijatrija

DO
dopizdilomi
20:01 11.06.2019.

Sigurno si mislila ne bi ti silazio s muža.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije