Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumice

Bojana kolegici Nataši: Ma kome ti lažeš da si trudna?

Nataša Janjić
Foto: Instagram
1/6
30.10.2018.
u 14:17

Nataša je poprilično aktivna na društvenim mrežama gdje pratitelje časti fotografijama iz privatnog života. Tako je nedavno na jednoj ležala na kauču uz opis ''lijeni ponedjeljak'', a mnogi su joj dijelili komplimente, ali i savjete oko trudnoće

Ma kome ti lažeš da si trudna? Tako izgledaju manekenke, a ne trudnice, napisala je glumica Bojana Gregorić Vejzović svojoj kolegici Nataši Janjić .

– Ma XS veličina sestro! Fotografija ti doda ovih 10 kilograma – odgovorila je Janjić kolegici.

Upravo zbog čuvanja trudnoće Nataša je odgodila sve svoje angažmane u kazalištu. Sve radne obaveze ostavila je po strani kako bi pružila što bolji tretman djetetu. Nataša je poprilično aktivna na društvenim mrežama gdje pratitelje časti fotografijama iz privatnog života. Tako je nedavno na jednoj ležala na kauču uz opis ''lijeni ponedjeljak'', a mnogi su joj dijelili komplimente, ali i savjete oko trudnoće.

– Predivna si trudnica. I trebaš se odmarati. To ti je zaista potrebno i ne propuštaj trenutak da se odmoriš dok još možeš. Vidjet ćeš poslije kad dijete bude neumorno, a ti moraš trčati za njime – bio je jedan od komentara.

Podsjetimo se, glumica je u vezi s ortopedom Nenadom Medančićem i s njim će dobiti bebu u veljači sljedeće godine

Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom:

 

 

Komentara 10

SO
SoloHan
14:45 30.10.2018.

Ako bude mala Jugoslovenka bit će poštena i karakterna na mamu

SP
Sveti_pećinski
15:47 30.10.2018.

što sam ja Bogu skrivio?

PU
Pukovnik
14:20 30.10.2018.

Četnici rade na natalitetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije