Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert Jelene Rozge

Green Gold Club priprema se za 'Tsunami'

rozga
Foto: Promo
1/3
09.01.2015.
u 12:30

Green Gold Club priprema se za 'Tsunami' – ne propustite najiščekivaniji koncert Jelena Rozga - petak 30.01.2015.!

'Žena, majka, kraljica' ili kako je nazivaju 'kraljica estrade' Jelena Rozga stiže u najatraktivniji klub u metropoli kako bi priredila nezaboravan koncert.

Sigurni smo kako će u petak 30.01.2015. Green Gold Club gorjeti, a tražit će se i mjesto više za nastup energične i uvijek izazovne Splićanke.

Aktualnim singlom 'Tsunami', ali i ostalim svima dobro poznatim hitovima 'Život je čudo', 'Bižuterija', 'Nirvana', 'Cirkus' ili 'Okus mentola', Jelena Rozga stvorit će pravu pomutnju među publikom i stalno držati atmosferu na vrhuncu. Obožavatelji će kao i uvijek, od prvog do posljednjeg refrena pjevati i plesati sa svojom nimfom, a Jelena će ih zauzvrat oduševiti energičnim nastupom.

Stoga zaokružite na svojim kalendarima petak 30.01.2015. jer vrijeme je za najiščekivaniji koncert, Jelena Rozga i Green Gold Club!

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 40,00kn, odnosno 50,00kn na dan koncerta, potražite u Green Gold Clubu ili putem sustava Eventim!

>>Jelena Rozga ne spava sama, evo tko liježe s njom

>>Ne propustite koncert Vanne u Green Gold Clubu

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:35 15.01.2015.

sramota, katastrofa. Bas me zanima idu li ljudi na te koncerte srpske novokomponiranje narodne muzike s kapuljacama na glavi, da ih netko ne prepozna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije