Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opustio se

Grdović pjevao s klapom s Novog Zelanda, pa mu zaštitari pomagali da izađe iz kluba

Foto: Facebook
1/6
13.08.2019.
u 09:02

Pjevaču su u nedjelju zaštitari pomagali da izađe iz kluba u Senju gdje je noć prije nastupao, pišu 24sata.

Mladen Grdović jučer je nastupao na Senjskom karnevalu, a danas je Samoanska klapa, prigodno nazvana Samoana objavila video s pjevačem Mladenom Grdovićem s kojim su pjevali 'Nije u šoldima sve'.

 

Pjevaču su u nedjelju zaštitari pomagali da izađe iz kluba u Senju gdje je noć prije nastupao, pišu 24sata.

- U subotu je nastupao od negdje 21 do 1 na Senjskom karnevalu. Kasnije smo ga vidjeli u noćnom klubu Konoba. Nismo mi ni znali da je do jutra bio u klubu, očito je bio u nekom odvojenom prostoru, ali vidjeli smo ga u nedjelju u 7 kako izlazi iz kluba vidno alkoholiziran - rekao je očevidac za 24sata . 

Samoanska klapa prigodno nazvana Samoana, koju vodi klasično obrazovani glazbenik Christian Malietoa Brown najviše volje pjevati pjesmu Ivice Badurine i Vlaste Juretić “Vilo moja”, ali na njihovom repertoaru su i druge hrvatske klapske pjesme i dobro su poznati našoj publici.

Ova klapa s Novog Zelanda nastupala je u Hrvatskoj, a na svom Facebooku često objavljuju svoje interpretacije pjesama hrvatskih glazbenika. 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar @proma-trač
@proma-trač
10:23 13.08.2019.

Možda je čovik samo nešto loše pojia?

ZO
zoom
10:30 13.08.2019.

bolje da je na "tekućem" gorivu nego na bijelom kao pola torcide :-P

AI
airbender
09:30 13.08.2019.

nemoguće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije