Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splitski festival 2019.

Grašo razgalio svoje Splićane i koncert zatvorio duetom s trogodišnjim Nikom

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/15
05.07.2019.
u 08:17

Splićani su svaku Grašinu pjesmu, a gotovo sve su hitovi, popratili dugotrajnim pljeskom i plesom u čemu ih nije uspijevala spriječiti ni stravična vrućina.

Petar Grašo razgalio je svoje Splićane koncertom na Prokurativama kojim je započeo Festival zabavne glazbe Split 2019. Nikad kao sinoć "žicala" se karta za ulazak na fantastičnu glazbenu feštu popularnog pjevača kojem je jedina gošća bila Hana Huljić s kojom je izveo pjesmu "Srce za vodiča".

Nije zaboravio spomenuti legende naše estrade Mišu Kovača, Olivera Dragojevića, Zdenka Runjića... Prepune Prokurative gotovo su dva sata bile na nogama. Splićani su svaku Grašinu pjesmu, a gotovo sve su hitovi, popratili dugotrajnim pljeskom i plesom u čemu ih nije uspijevala spriječiti ni stravična vrućina.

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Gotovo da su se tribine "užgale", ali Grašo nije posustajao.  Pjevao je i svirao nižući skladbe; Trebam nekoga, Voli me, Šporke riči, Ne boli me, Dva puta san umra, Što je od mene ostalo, Vera od suvog zlata, Utorak, Lakše mi je s njom, Neka mi ne svane, Nikoga nisan volio tako, Sve dobro u ljudima, Godine prolaze...

 

 

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Vrhunac večeri bio je kad se trogodišnji dječak popeo na pozornicu i u Grašinom krilu otpjevao "Ako me pitaju". Grašo mu je dao manču, jer to je bila prva gaža malog Nike Veljače.

U gradu podno Marjana nije lako biti priznat i popularan. Petar Grašo je više od toga. U sklopu Festivala Split 2019. večeras će na Prokurativama biti izvedena retrospektiva pjesama Mate Miše Kovača.

Pogledajte dio koncerta Petra Graše u sklopu Splitskog festivala

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije